Diablo serijal

Moderator: Moderators

Rat with a tool

Post by Rat with a tool »

A lionhart nije bas najbolji ima nekih boljih oklopa pocevsi od corpsemourna ornate plate-a
Erm, to je bio samo primer. :roll:
GoxY

Post by GoxY »

FAL+OHM+ORT+JAH
jel to znaci tacno tim redom da ubacujem ili kako?

e da jel moze neko da postuje sta dobijes kad pomesas neke 3 iste rune u kocki na primer:

3 tal = 1ort

to najverovatnije nije tacno samo sam lupio ali znam da to radi (samo ne znam tacno sta daje sta)....
[center]Image[/center]
Rat with a tool

jel to znaci tacno tim redom da ubacujem ili kako?
Da, da, tim redosledom, inace ako pogresis neces dobiti predmet koji si hteo...
e da jel moze neko da postuje sta dobijes kad pomesas neke 3 iste rune u kocki
Zar rune ne mogu da se kombinuju u kocki?
GoxY

Post by GoxY »

pa mogu ali ima li igde tacan recept sta dobijes od koje rune kad mesas u cube-u??

i takodje me interesuje ima li ista tog tipa (mislik tacan runeword recept) za lvl 41 barbariana (proklet bio dan kad sam dobio avenger guard (slem iz immorta king seta) na paladinu....
[center]Image[/center]
smith

Post by smith »

smith wrote:
GoxY wrote: ...i takodje me interesuje ima li ista tog tipa (mislik tacan runeword recept)
ljudi da li vi citate postove ......??? Image

pa lepo sam vam dao link...lepo...
smith wrote:
Nego gde ti gledas te predmete?
pa moram da ti priznam da ih gledam OVDE 8)

a ako vas zanima kako da napravite najbolje iteme sa kombinovanjem runa onda click me HIRE 8)
Image
Apprentice wizards spend a full year learning to paralyze opponents.
Zombies spend ten seconds.
vlada

Post by vlada »

Goxy nemoj da se nerviras immortal king kaciga je njesra,evo sta treba da nosis sa barbarianom,samo treba da predjes jos 1 lvl(i naravno da nadjes): AREAT'S FACE SLAYER GUARD
+20 strenght
+20 dexterity
+172 enhanced defense
+30% fire resistance
+30% poison resistance
+30% cold resistance
+30% lightning resistance
+6% life stolen per hit
+2 to barbarian skill levels
+30% faster hit recovery
+20% bonus to atack rating
+2 to combat skill(to barbarian)
ima base defense oko 170
prilicno dobro zar ne :?:
A za rune ti treba 1 na netu da vidis gde da ih trazis!!!Mozes i preko blizzardovog site,al nemoj da se mnogo nadas vecinu dobrih runi nikad neces ni naci pa cak i u verziji 1.10
Andy wrote: Mogao bih da te naucim mnogim stvarima u mtgu.
Javi mi se na PM radi dogovora, a svaka mtg lekcija (1 cas traje 45 minuta) bi te kostala 20e sa potencijalnim snizenjem u slucaju veceg broja casova.Uzgred, ne salim se.
GoxY

Post by GoxY »

pa nije ni tako losa... ali poenta je u tome sto sam je dobio sa paladinom koji nicemu ne sluzi nego da je nosi dok ne naidjem na drugi komp da je dam barbarianu.... i zbog runa naravno
[center]Image[/center]
GoxY

Post by GoxY »

Required clvl: ?
20% Chance to Cast Slvl 15 Decripify on Striking
Slvl 18 Sanctuary Aura when Equipped
-50% Target Defense
Adds 150-210 Fire Damage
Adds 130-180 Cold Damage
7% Life Stolen Per Hit
Slain Monsters Rest In Peace
+200-250 Defense Vs. Missile (varies)
+10 to Dexterity
75% Extra Gold From Monsters

evo ni ovo nije lose... vec imam 3 socket maul, samo mi fale Amn, Lem i Ko rune...
[center]Image[/center]
GoxY

Post by GoxY »

sta je x% faster hit recovery??

cemu sluzi?
[center]Image[/center]
Rat with a tool

:?:
Xardas

Post by Xardas »

Rat with a tool wrote:
:?:
...pa kad ga ubiješ nemogu ga resurectovati....

X
Omiljeni latinski citat : "Perikur acdatis eneus mrdi!"
:)
vlada

Post by vlada »

GoxY wrote:sta je x% faster hit recovery??

cemu sluzi?
Pa kad te na hell budu par puta uhvatili u masinicu,videces :D
Ne ozbiljno to ti sluzi kao sto sama rec kaze da se brze povratis od udarca i da im onda lakse uzvratis,nista specijalno
Nije los onaj mace al ako je jednorucan ako je dvorucan :? lose
Javi mi se na PM radi dogovora, a svaka mtg lekcija (1 cas traje 45 minuta) bi te kostala 20e sa potencijalnim snizenjem u slucaju veceg broja casova.Uzgred, ne salim se.
GoxY

Post by GoxY »

onda je vise armora bolje.... imam oklop 194 armor i jedan drugi 224 ali ovaj od 194 ima 24% faster hit recovery sta je bolje?? nisam nasao NI JEDAN pristojan oklop.... mozda negde mogu da kupim neki ancient armor pa da ga charsi imbue-uje???
[center]Image[/center]
GoxY

Post by GoxY »

sta su hardcore likovi??

osim sto kad umres bye bye dobija li se ista time??
[center]Image[/center]
smith

Diablo II Patch Information

Post by smith »

Izasao je novi patch za diabla.......
evo vam link ka LODPatch_111.exe

ako vas zanima sta je novo......

Code: Select all

Changes in the 1.11 patch

A new Mystery has been revealed!

Players of Hell Difficulty Realm games are hereby warned once again, that a series of new and challenging tests await you! The answer lies within Diablo's Bosses, which span across the world from the Den of Evil to the Throne of Destruction...

New Items

Added 10 New Runewords. 
Added new Unique Items that will drop from Special Bosses.

Hireling Enhancements

Players can purchase hirelings that are within 1-5 levels below their own level. 
The rate at which hirelings gain experience has been increased. They should now stay closer to the player's level.

Major Bugs

Creating a town portal when corpses or other objects entirely fill the area where the portal will appear in town will no longer crash the game. 
Skills obtained from runewords created while the item is equipped will no longer disconnect you from Battle.net when chosen. 
Barbarians will no longer become stuck when using Whirlwind right after Inferno from the unique item Balrog Blade Flamebellow. 
German, Spanish, and Polish users will no longer crash when the mouse cursor moves over an item that grants an Aura while equipped. 
The game will no longer crash when selecting a skill granted by a weapon at the same time as switching weapons with the W key. 
Dying or being requested to trade while changing the key configuration will no longer cause you to get stuck. 
The "Missile Firing too far" assertion error has been corrected. 
Attempting to sell a Horadric Cube or a quest item to an NPC by holding Control while clicking will no longer disconnect you from Battle.net.

Minor Bugs

Running the game with -install no longer causes the game to be installed as a Windows Service. -install is now ignored. 
Sometimes the seals in Diablo's lair would not activate. This has been corrected. 
Character expiration messages have been updated to reflect the expiration policy implemented in patch 1.10. 
Unidentified items sometimes caused other set items to display green for items the player does not have. This has been corrected. 
The German mouseover text for the Ist rune has been corrected. 
Account recovery is now allowed for existing accounts whose name is only one or two characters. 
When leaving a game on Battle.net, you will now be brought back to the channel in which you were previously. 
Transmuting an ethereal item now retains the ethereal stats bonuses. 
In Japanese Lord of Destruction, items that add to all Assassin skills incorrectly stated in their mouseover text that they added to all Druid skills. This has been corrected.

Fixed Game Exploits

It is no longer possible to bypass the 10-second hostility timer by activating a waypoint at the same time as declaring hostility. 
A player must now have sufficient room in their inventory to receive the Scroll of Resistance. This prevents receiving multiple copies of it. 
Uber Diablo is no longer killed when Shenk the Overseer or Blood Raven die nearby. 
Necromancers with Trang-Oul's Set equipped could sometimes become invincible to attack. This has been corrected. 
Blessed Hammer no longer remains active while in town, preventing players from subsequently declaring hostility and having the hammers hit other players for damage. 
Set items retained their multi-piece bonuses after the player died, even though they were removed. This has been corrected. 
Items with skill-charging effects will no longer give synergy bonuses to skills when equipped on a character without those skills. 
Pasting from the Clipboard no longer allows the creation of characters with more than one dash or underscore in their name.
Pozdrav!!!
smith

Post by smith »

Samo da dodam .....evo vam i potrebni crack kako bi vam igra radila bez cd-a .....mislim glupo je da akate/ostecujete vase preskupe originale........ :lol: 8)
Ako vam neradi prvi evo ga
drugi crack

Pozdrav....i cuvajte vase krvlju placene originale!!!!
vlada

Post by vlada »

Cekaj bre goxy ti si 41 lvl i biras izmedju ova dva oklopa :!: :?: Njih batalis na 25-26 lvl na cetrdesetom vec nosis nesto od oko 300AC,prijateljski savet batali oba oklopa,hardcore likovi brze nabavljaju dobre stvari,ali mnogo je zajebano igrati sa njima,moras stvarno da imas dosta iskustva,hm nova verzija interesantno!
GoxY

Post by GoxY »

da ja sam 46-ti i dalje nosim onaj prvi... nisam nista bolje video do sada... cak nema ni ancient armora kod vendora....
[center]Image[/center]
Xardas

Post by Xardas »

Image

Nisam mogao da izdržim...ovo je jednostavno fenomenalno !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

X
Rat with a tool

Hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gde si to iskopao, svega ti????? :lol:
Xardas

Post by Xardas »

...ma uzeo sam od drugara sa HDDa a odakle njemu, nemam pojma, verovatno je stiglo nekim od stream-ova preko sky-stara...

...morate priznati da je fenomenalno... :lol: a tek pokloni koje diablo nosi... :lol:

X
vlada

Post by vlada »

Zanimljivo...vidi ako imas jos neke slike da ih postujes!!
chvare

Post by chvare »

hmmm...diablo....igrao sam ga mozda cak i previse....lik mi je druid 92 lvl...mac doomringer a drugi lightsabre...znaci pretworis se u vuka i opicis spirita za life i boom....kripuj :)...a drugi lik barbarian mi je 89 lvl na kojem imam ceo immortal set koji razbija jednostavno razbija...btw immortalov armor sam dobio kod miniona ispred baal-a na hell-u...uzxivancija...ali jos bolje je to da sada igram dungeon siege 2....koji je jos bolji od diabla ali cekamo da izadje diablo 3 pa cemo da poredimo :)
Corvin

Post by Corvin »

Lol, Dungeon Siege, jel to bese ono gde na kraju imas tenkove i topove, ne bih rekao da je bolji od Diabla II...
A verovao sam mu kao bratu, sto znaci nimalo...

Chuck Norris can touch MC Hammer

Post by chvare »

NOP.....ni slucajno.....DS2 je mama....znaci grafika je super stvari su strava ali jbg uzeli foru od diabla zato mi se i svidja :):):)
GoxY

Post by GoxY »

DS2 je izasao vec? hmmm... stvarno duugo vremenea nisam igrao nista osim wowa i war3 (ako ne racunamo diablo ovog leta)....
[center]Image[/center]
chvare

Post by chvare »

da dobio sam ga pre 2 nedelje.....mnooogo je dobar mislim dzabe ja sad pricam uzmi pa vidi svidece ti se :)
Mutant

Post by Mutant »

nisam probao dvojku,kazu mi ortaci da je shit,al kec je onako dobra igra,al malo preterase sa onim topovima i plamenobacacima...
"...prosecna naseljenost svih planeta Vaseljene ravna nuli.Iz ovoga sledi da je naseljenost citave Vaseljene takodje ravna nuli,a ljudi koje mozda srecete s vremena na vreme samo su proizvod vase bolesne maste!"
chvare

Post by chvare »

pa pazi....meni se svidja znaci ono...diablo je bolji...a DS je isti diablo samo drugacije stvari....bolja grafika....klasicno ubagovana kamera ali o5 I LIKE IT :)
vlada

Post by vlada »

nemoj nista da poredis sa sa diablom...nikada :D :D :D
ah...kad ce vise trojka,ne mogu vise da pisem...snimaju me gile i goxy...
GoxY

Post by GoxY »

270
[center]Image[/center]
eddie

Diablo trojka u najavi

Post by eddie »

najme neko je na betlnetu na ircu spomenuo da je izlazak diabla 3 najavljen za septebar suska se takodje da su ubacene neke nove klase

ja licno najvishe volim amazonku imam celu mavinu ali bijem cuvenim unekato titans revenge kad ne koristim luk ljudi nemogu da vam opishem kako mi je drago kad na betlnetu pustim lighting fury i padnu 3 paladina i barberian iz treceg puta a niko nemoze da me udari zbog dodgea evada i avoida mada mi je onaj lik sa sorsericom dupe pomerio frozen orbom jer mi je cold rezist mali a on poseduje celu tal rashu i fokusiran je na cold damage nije fer

neki ljudi rekoshe da je magic arow sranje ali ja mislim da lepo na budzeni magic arow koj skida mnogo magic damage a NE TROSHI NI STRELE NI MANU veoma koristan kad naidjes na varvarina sa velikim natural resistancom ili paladina koj uvek imaju do jaja resistance na poison cold lighting fire ali ne na magic
vlada

Post by vlada »

Jeli sinko, jesi cuo ti za jedan lep amazonkin skill: zove se GUIDED ARROW!

the guru has spoken

mislite o tome...
zwer

Post by zwer »

Image[/img]
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
gile

Post by gile »

BRAVO NISLIJA CARE NAD CAREVIMA!!!!
Ebi ga samo u mozak....
Moram ti priznati da lici na vladu....
Mnogo... :lol: :lol: :lol:
to be or not to be.....that is a question...now
Corvin

Post by Corvin »

A pomalo i na jos neke ljude koje znam i tako

Nego, igrali smo nas 6 kod vite pre neki dan D2 multi od prvog nivoa naravno i do jaja je... assasin je skroz ok, mada imam utisak da frula u PvPu ako se to tu tako zove.
A verovao sam mu kao bratu, sto znaci nimalo...

Chuck Norris can touch MC Hammer

Post by Aman »

Corvin wrote:A pomalo i na jos neke ljude koje znam i tako

Nego, igrali smo nas 6 kod vite pre neki dan D2 multi od prvog nivoa naravno i do jaja je... assasin je skroz ok, mada imam utisak da frula u PvPu ako se to tu tako zove.
Pa sad, kako se uzme... neki su igrali diablo a neki su skidali devojcice, dobro da je vitina devojcica dovela drugarice inace bi se smorio strasno. Trebalo je da ostanes... i aca je otisao malo pre nego sto je zurka pocela...
A diablo je onako, ja nesto nisam odusevljen, osecao sam se kao "skonja na magarca"...
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
GoxY

Post by GoxY »

wow ---> diablo
konj ---> magarac

wuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooooo
[center]Image[/center]
Rat with a tool

Da li moze monster koji je "Immune to cold" da pije damage od Frozen Orb-a sa nabudzenim Cold Mastery-em?
Obelisk

Post by Obelisk »

IMA NEKO DIABLA 2 ILI DS2! DA MI ZAJMI!!!
Locked

Return to “Kompjuterske igre”