Moji najjaci momenti :
1. 30 immortala iz ressurection war cella formacije prolazi jedno 85% covera od svakojake paljbe. Sve bi to bilo lepo, da su poziveli jos sledeci krug.

2. Necron lord koristi asset, i preuzima baneblade, koji puca na bocine marince :D Prosao je dosta covera, ali je svejedno bilo zabavno gledati izraz njegovog lica :lol:
3. Koristimo drugi necronski asset, koji kaze da jedna jedinica ima We'll be back na 2+, sto je dodatno iznenadilo protivnike (dule je za osvetu odlucio da usmeri svu paljbu armored companya i baneblade u njih :lol: )
4. Vortex bomba usisava oba c'tana. Iskreno, vise mi je bilo smesno nego tuzno. :D
5. Doomsday monolith deli tepsije raji sa svojim gauss obliteratorom. Bez preteranog uspeha, ali je opet bilo interesantno.
6. Guzva u saobracaju naravno. Dark eldari su sa svojim bijednim transportima gusili promet, i cak su uspeli slucajno da imobilisu monolith! Jedan wreck od raspalog raidera, ja rekao "aj napred!" i bacio 1 na dangerous terrain test...kuku...ali opet je bilo smesno. :D
7. Necron lord bez rezz orba i necron parije poceli da izigravaju death company...i prilicno su se dobro snasli. Da su bili malo manje ubogi u meleeu, mogli bi stosta da naprave. Ali nije im bilo sudjeno. :D
8. I naravno, usamljeni necron warrior, codename "Lucky Git", koji je preziveo jedno 5 lascannona, autocannone, orbital bombardment, armored company, basilisk artillery tank, predatore, itd itd itd sa spektakularnim cover saveovima. Uprkos skromnoj inicijativi 2, uspeo je da izdodguje skoro sve stvari koju su mu padale na limenu glavu. Ljubi ga tatko :D :lol:
Predatori i 1243546 lascannona su ubili doomsday monolith i jos jedan obican, tako da nije bilo strasno. 8)
That's all folks, vidimo se sledeci put! 8) :D
EDIT : Nisam obracao preterano paznju sta se desavalo na drugom frontu, ali verujem da je i tamo bilo urnebesnih i spektakularnih momenata. :D