Hypodermic wrote:...
lomim se izmedju dva koncepta: stelath and subtle bleed (ne vise od 2 po minionu), uz dovoljno animalism combat karata da mogu da radim svasta. Do kombata bi doslo jeidno interceptom ili ako me blokiraju. Drugi koncept je stealth and vote (jer imam dovoljno titled vampira u decku) a da animalism combat karte onda tu budu cisto kao ispomoc za svaki slucaj.
Subtle blid ti nece mogo koristiti sem ako nemas >=3 vampa na sotlu.
NosferatuJi nikog da blokiraju ne mogu.
Sto bi dozvolio da tebe blokiraju? Vajda je pozeljono da ti akcija prodje.
Ako mislis da mozes da proguras vote (sto se tice br glasova) drzi se toga.
Pored ociglednog pitanja kako bi ste koncipirali konkretno oba decka, sledi i par specificnih:
-Da li drzati harras-like karte u spilu ili kombat da bude iskljuvico posledica bloka?
Ulazi u kombat samo kad hoces i imas dovoljno stelta da izaberes vampira kojeg hoces da bijes.
-Da li je 4 intercepta po potezu koje mogu da generisem dovoljno? (2 od animalism karata, 2 od mastera, sport bike i sl...)
Ako su ti veliki vampiri nije, jer u pocetku si ranjiv i na blid i na jednom stealthu ako ne povuces sve karte.
-Da li drzati imortal grapple u decku gde nemas damage prevention karte (sem mozda ocasional flack jacketa)? Da ovo ne zvuci kao debilno pitanje, imam sasvim dovoljno karata da pretucem vampira i bez IM, pitam da li bi vi stavili i ako da kako bi koncipirali to.
St je IM? Mislis na Immortal grapple?
Obavezno.
Nema kombata dok ti ne biras kako se isti odvija.
Koji ce ti prevention?
Nahvatas lika bez FOR i vrane i udarac za 3 je mnogo a vrane rade i u sledecoj rundi i Taste of Vitae.
Ako ti treba IG za turnir imam par komada.
-Odnos stelath i non stelath karata u deku?
Otkud znam.
Vidi koliko akcija ti je bas bitno pa stavi minimum toliko stealth karata.
Ako su ti akcije sa ugradjenim stealthom (tipa politika) onda mozes da ides sa manje karata ali ides a Forgoten Labyrinth
I nabavi:
Blithe Acceptance
Type: Action
Requires: Obfuscate
Cost: 1 blood
[obf] Put this card on the acting vampire. This vampire gets +1 stealth. Burn this card if this vampire enters combat. A vampire may have only 1 Blithe Acceptance.
[OBF] As above, but this vampire can burn 1 blood when he enters combat instead of burning this card.
Vermin Channel
Type: Action
Requires: Nosferatu antitribu
Cost: 1 blood
+3 stealth action.
(D) Bleed.
Vermin chanel+ laptop ti je blid za 2 na 3 stealtha ako si za onu prvu taktiku.
Ili Camera phone, mada ti on ne radi sa Vermin chanel.
-Da li bi ste se u ovakvim deckovima odlucili na brz pristup igri pa da vam ne treba bloat taktika dalaj od ocasional blood doll-a, ili bi ste uradili nesto konkretnije?
I naravno, svi predlozi su dobrodosli

Bloat taktika ti ne treba kad igras:
Presence weenie (gazis preja i ne pitas)
Dominate weenie (gazis preja i ne pitas)
Potence weenie (gazis predatora i nema ko da te bliduje)
Sah
I pametan predlog:
Umesto Harroda ubaci bilo koje vampire cije je zbir kapaciteta 11 ili manje:)