Jos Rumora!

Sve vezano za ovaj tabletop wargame.

Moderators: Telion, Hypodermic

Post Reply
PeraNekron

Re: Jos Rumora!

Post by PeraNekron »

Millenium wrote:Takodje http://www.belloflostsouls.net/2009/04/ ... is_28.html cini se da ce Space Wolfovi biti happy mada mi nije jasno zasto bi neko napravio box za SW verziju Devastatora.
To su Long Fangs. Imas box njih u HS ;)
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Millenium

Post by Millenium »

Si si ali razlika ce biti sto ce sada da ih prave 100% plasticne sto je lepo medjutim ako ce to i podivjala frizura biti sve razlike u odnosu na vanila devastatore why even bother :)
Goal i have no goal Fraulein i just want eternal war "Major Montana Max"

"Après moi, le déluge"
opsidiannight
Чика Дринки

Post by opsidiannight »

Ako je cena ista ili malo veca u odnosu na obicnu kutiju Devastatora zbog bitsova.
Image
"This time, next year, we'll be millionaires!"
Millenium

Post by Millenium »

Yup ali to je sve sminka ajd sad malo lutam off-topic sorry ali nekad je GW umeo mnooogo bolje http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=180251 sa te dve kutije je covek maltene mogao da napravi full DA army takodje korisni behose http://www.weetoysoldiers.com/wp/?page_id=64 http://www.tabletopwargames.com/40k/53-07.htm

Ali sta ces cim je prosao promotivni period zbog koga su Army/Battleforce izdate (novi codex promocija vojske itd.) sve to pojedose GW skakavci :-({|=

"Après moi, le déluge"
ZergLord

Post by ZergLord »

Stize nova rasa u 40K i/ili Fantasy???

http://www.belloflostsouls.net/2009/05/ ... -race.html

:!: :?: :!:
meloras

Post by meloras »

Squatovi ili chaos patuljci...dugo se o tome vec prica okolo...
PeraNekron

Post by PeraNekron »

Zombies from outer space!! :D :D
melekith wrote:Squatovi ili chaos patuljci...dugo se o tome vec prica okolo...
Ni u tri ludila mozga.
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
meloras

Post by meloras »

Obzirom da im toliko treba da srede vec postojece armije zar zaista mislis da ce da ubace nesto sasvim novo sto nisu ranije imali pa izbacili?
40k ogryns armija?Sta to vec nepostoji negde na neki nacin,bice interesantno doziveti da vidimo.
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

melekith wrote:Squatovi ili chaos patuljci...dugo se o tome vec prica okolo...
Nema teoretske sanse. Squatovi su izbaceni da ne bi bilo povezivanja izmedju fantasy i 40k sveta, nece ih vratiti ni da im firma od toga zavisi. Pre ce ubaciti neke varijante "old ones" ili neku potpuno warp rasu koja nije toliko haos (ne zivi samo haos u warpu, ipak). Najveca verovatnoca za 40k je da ce izaci Adeptus Mechanicus kao zasebna rasa, to je jedino "novo" sto moze da se pojavi.
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
meloras

Post by meloras »

Istina,adeptus mehanikus,na njih sam skroz zaboravio...
Giga

Post by Giga »

Hypodermic wrote:Nema teoretske sanse. Squatovi su izbaceni da ne bi bilo povezivanja izmedju fantasy i 40k sveta, nece ih vratiti ni da im firma od toga zavisi. Pre ce ubaciti neke varijante "old ones" ili neku potpuno warp rasu koja nije toliko haos (ne zivi samo haos u warpu, ipak). Najveca verovatnoca za 40k je da ce izaci Adeptus Mechanicus kao zasebna rasa, to je jedino "novo" sto moze da se pojavi.
Ma, ja mislim da je to samo prica. Sto se mene tice squatovi su izbaceni jednostavno zato sto se nisu dovoljno dobro prodavali. Isto tako su i Chaos Dwarfovi iz fantasyja otisli u vecna lovista upravo jer ih je malo ljudi kupovalo.

GW je, after all, komercijalna firma.
Image
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Vidis, tu gresis :) Prodavali su se relativno dobro, ali je negde oko trece edicije 40k usledila neka interna svadja izmedju kreatora i dizajnera fantasy i 40k sveta, i odlucili su da trajno odvoje te dve franshize jednu od druge. A da bi to uspeli morali su da ubiju neke slicnosti izmedju svetova. Jedino sto je ostalo isto su Haos bogovi. Ali o svemu ovome se vec pricalo vise puta, iskopaj negde na forumu temu (mislim da je 40k fluff) pa vidi tamo sta smo sve pisali.

Vratimo se rumorima, kao i jednom da doticna nova ekspanzija za 40k ce izgleda da... hehe, kasni mnogo :D Posto treba Planetstrike da izadje za oko 2 meseca ako ne i manje, slika preliminarnih modela jos nigde, samo one stare slicice knjige.
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
meloras

Post by meloras »

kako nema?Prikazali su nove marinacke karaktere,a i bilo je par slika za predstojece terene.Ne one slike iz white dwarfa sa imperijalnim bastionima vec neka satro tvrdjavica za oznakama dark angela i sl.Ima brdo slika novog dreke (ironclad) kao i land spider storm-a.
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

A, te sitnice stizu (dreka, karakteri...), ali konkretne slike terena koje nisu uslikane stranice knjige jos niko nije video.
Giga

Post by Giga »

Hypodermic wrote:Vidis, tu gresis :) Prodavali su se relativno dobro, ali je negde oko trece edicije 40k usledila neka interna svadja izmedju kreatora i dizajnera fantasy i 40k sveta, i odlucili su da trajno odvoje te dve franshize jednu od druge. A da bi to uspeli morali su da ubiju neke slicnosti izmedju svetova. Jedino sto je ostalo isto su Haos bogovi. Ali o svemu ovome se vec pricalo vise puta, iskopaj negde na forumu temu (mislim da je 40k fluff) pa vidi tamo sta smo sve pisali.
Pa zasto onda nisu izbacili i eldare i dark eldare?
Image
meloras

Post by meloras »

Zato sto realno vecina rasa u 40k moze da se poredi sa rasama u whfb.A to je vrlo dugacka tema ko je cega klon.
ZergLord

Post by ZergLord »

Giga wrote:Pa zasto onda nisu izbacili i eldare i dark eldare?
Zato sto bi se onda ispred GW-ovog HQa okupila jedna velika rulja sa viljuskama i bakljama. :)
Stevan

Post by Stevan »

Vazi:)
Mislim da su oni toliko dobro provalili WH populaciju da znaju da mogu bez problema da ih peljeshe,sa svakim novim kodeksom teraju da kupuju jooosh joosh..i da pritom ta ista populacija bude...srecna.
Ako bi nesto eventualno i ukinuli..a nece..mislim da bi se to malo galame vrlo brzo sleglo.
Znaci ta prica o bakljama i vilama u ovom slucaju ne stoji:)
"Moj pas nema nos!"
"Pa kako onda mirise?"
"Odvratno!"
Millenium

Post by Millenium »

Pa nije bas tako seti se Rakhama jedan los ruleebook i idiotska LoS pravila i bye bye 90% svetskih igraca jedina razlika je da GW ne stavlja sva jaja u istu korpu tako da ih jedan uzasni codex (CSM 4th editon cough) ne moze toliko pogoditi sustina je 5th edition rulebook'u a dok to funkcionise nece to sve crci ako recimo Tau budu ubogi ili DE ne dobiju update deceniju nista strasno.

Gw ti je kao hydra ako odseces jednu glavu druga sa sve novom vojskom i codexom izraste :wink:

"Après moi, le déluge"
Histericni Istoricar
Kапитан Рубинщайн

Post by Histericni Istoricar »

Nesrecni Squatovi su ubiveni skroz na skroz, i tesko da ce se ikada vratiti. Jednostavno su izbrisani. Haous tuljci su i dalje tu, ima ih cak i u igri kao posada topa. Mada je jedan lik iz GW relativno skoro rekao, jako besno da Haos tuljaka kao armije nece biti. To bi inace bila peta hao frkacija u WHFBu. Mozda su ih zato i uklonili.
Postoji mogucnost da se Hanter vojske spoje u jednu i da se zovu vojska Inkvizicije, pa je mozda to u pitanju. E sad Zvonce koji je jako lepo obavesten, vise puta se potvrdilo kaze da nije ljudsak rasa u pitanju.
Za WHFB je mozda i lako zakljuciti sa bi mogolo da bude, al za 40k...
U jednog Bocu, mi verujemo!
Giga

Post by Giga »

Ja imam teoriju da se witch hunteri i daemon hunteri polako izbacuju iz igre i da nece imati novih codexa.

Zasto to mislim? Zato sto u 5th ed rulebooku nema detaljnog opisa hanterskih fakcija. Imamo marince, haos marince, gardu, demone, eldare, dark eldare, tiranide, orkove, nekrone i taue, sve detaljno opisane i predstavljene. Hanteri s druge strane dobijaju samo nekoliko paragrafa - isto koliko i AdMech, Imperijalna Flota i ostale neigrive fakcije.
Image
Millenium

Post by Millenium »

Pa ne bas ako pogledas katalog za 2008 DH i WH su zajedno pod sekcijom the Inquisiton pa nije tesko pretpostaviti gde to ide jedan Codex za sve plus verovatno dodatak jeftinih jedinica koje pravi forge world poput arbitus 40k murjaka i recimo repressor vozila za WH sisters par novih inquisitora i glasina o plasticnim gray knights i puff eto jedne interesantne vojske. E kako ce to funkcionisati to cemo racunam duuuugo da cekamo da se oni dogovore.

Stoga ne nemislim ni najmanje da ce iko da sutne forces of the Inquisition vec da posto su DH mnogo skupi a sestre bi u armagedonu kad bi iko zergovao sa njima tezile 20 kila morace stipse is GW da prvo naprave dosta plastike nekako odvoje vremena za nov unified Codex itd stoga jos jednom kao sto rekoh Duuugo cekanje.

"Après moi, le déluge"
Histericni Istoricar
Kапитан Рубинщайн

Procitam tu i tamo izmedju redova, pratim sta se prica i kako se prica, a imam dovoljno znanja da pohvtam take stvari i eto.
Mozda ubace i treci rod inkvizicije alianolovce i eto divne armije sa puno izbora, malo zamene neke stvari, ubace nesto itd.
Gigo ko te to slagao da nemozes da igras sa Imprejalnom mornaricom ili tehno popovima? Sasvim lepo mozes da prodajes, ako je tako uredis IG za Tehno gardu, a mornarice svih rasa ne cine samo bojni brodovi vec i lovci. Samim tim su legitimni izbor u Apokalipsi?
Giga

Post by Giga »

Ja kad kazem da nesto mozes da igras, mislim na klasican 40k i na pravu podrsku. Mozes ti da napravis kao AdMech vojsku preko IG-a, ali nije to to. Isto tako mozes ti da igras u BFG-u sve zive mornarice, ali kao sto rekoh, to ne racunam jer to nije klasican 40k. :)
Image
Histericni Istoricar
Kапитан Рубинщайн

Dobro tvoja stvar...
meloras

Post by meloras »

Evo sta izlazi u julu \:D/ \:D/ \:D/

THE SPEAR OF SICARIUS 142 Model Box July 04
PLANETSTRIKE 80page Book July 04
BLASTSCAPE 5 Craters July 04
IMPERIAL BASTION 1 Model Box July 04
AEGIS DEFENCE LINE 1 Model Box July 04
SKYSHIELD LANDING PAD 1 Model Box July 04
MINES, BOMBS AND BOOBY TRAPS Resin Markers July 04
IMPERIAL OUTPOST 5 Model Set + Gameboard July 18
IMPERIAL DEFENCE NETWORK 13 Model Set + Gameboard July 18
SHRINE OF THE AQUILA 1 Cathedral July 18
IMPERIAL STRONGPOINT 2 Bastions, 3 Defence Lines July 18
VULKAN HE'STAN 1 Model Blister July 18
KOR'SARRO KHAN 1 Model Blister July 18
SPACE MARINE LAND SPEEDER STORM 1 Model Box July 18
SPACE MARINE IRONCLAD DREADNOUGHT 1 Model Box July 18
Millenium

Post by Millenium »

Yup ali nisi pomenuo sta daju nasoj fantasy braci i neke sitnice za oba brand'a stoga cu i ja da spamujem :wink:

Empire Captain with Hammer and Pistol
June 6th 2009

Star Player The Mighty Zug (Blood Bowl XXVII)
June 6th 2009

Pack of Skulls
June 6th 2009

Khrone Chaos Icons
June 6th 2009

Tzeentch Chaos Icons
June 6th 2009

Nurgle Chaos Icons
June 6th 2009

Slaanesh Chaos Icon
June 6th 2009

Uniforms & Heraldry of The Empire
June 6th 2009

Empire Greatswords
June 6th 2009

Empire Archers
June 6th 2009

Empire Steam Tank
June 6th 2009

Elector Count Marius Leitdorf
June 6th 2009

Empire Captain with Sword and Sheild
June 6th 2009

Dechala
June 20th 2009

Scyla
June 20th 2009

Galadhrim Banner Bearer
June 20th 2009

Guards of the Galadhrim Court
June 20th 2009

Rumil
June 20th 2009

Haldir
June 20th 2009

Galadhrim Knights
June 20th 2009

Galadhrim Warriors
June 20th 2009

Temple of Skulls
June 20th 2009

Empire Battalion
June 20th 2009

The Chase
July 4th 2009

Orc Heads
July 4th 2009

Snotlings
July 4th 2009

Orc Sheilds
July 4th 2009

Orc Weapons
July 4th 2009

Chaos Bastion
July 4th 2009

The Spear of Sicarius
July 4th 2009

Warhammer 40,000 Expansion: Planetstrike
July 4th 2009

Blastscape
July 4th 2009

Imperial Bastion
July 4th 2009

Aegis Defence Line
July 4th 2009

Skysheild Landing Pad
July 4th 2009

Mines, Bombs, and Booby traps
July 4th 2009

Imperial Outpost
July 18th 2009

Imperial Defence Network
July 18th 2009

Forgefather Vulkan He'stan
July 18th 2009

Kor'sarro Khan
July 18th 2009

Space Marine Landspeeder Storm
July 18th 2009

Space Marine Ironclad Dreadnought
July 18th 2009

Citadel Fine Detail Brush
July 18th 2009

Citadel Detail Brush
July 18th 2009

Citadel Standard Brush
July 18th 2009

Citadel Basecoat Brush
July 18th 2009

Citadel Large Brush
July 18th 2009

Citadel Wash Brush
July 18th 2009

Citadel Stippling Brush
July 18th 2009

Citadel Small Drybrush
July 18th 2009

Citadel Medium Drybrush
July 18th 2009

Citadel Large Drybrush
July 18th 2009

Shrine of the Aquila
July 18th 2009

Imperial Strongpoint
July 18th 2009

"Après moi, le déluge"
Millenium

Post by Millenium »

Sada ako pogadjam spear of sicarius ce biti veliki salamander army box spearhead (posto su postali tamnoputi od lave kako kaze fluff spremite se za black skin painting :wink: )

Sto se tice novog brush rangea e to me vec brine ako ce biti one jeftinije 100% sinteticke cetkice da GW deca ustede na merendi posizecu a opet ako predju na kvalitet ala Sable and Siberian Squirrel Art Brushes po 22 Funte komad ni to nije dobro za cika novcanik.

"Après moi, le déluge"
meloras

Post by meloras »

Ovo je 40k odeljak foruma.Nek se fantasy igraci organizuju za svoj rumor topic.A pogotovo necu za lotr figure ovde da pisem traceve :| .

Sicarius je bio i istao ultramarinac.Salamanderi bi time napravili copyright infrigment unutar fluffa i inkvizicija bi ih spalila necim na sta vec nisu imuni.
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Millenium wrote:Yup ali nisi pomenuo sta daju nasoj fantasy braci i neke sitnice za oba brand'a stoga cu i ja da spamujem :wink: ...
Zamolio bih te da ono vise ne radis. Ako ima poveci spisak, ili ga uredi sam (kao sto je melekit to uradio), ili ostavi link do spiska. Naravno, mislim na 40k proizvode, kao sto covek rece, otvori rumor sekciju u fantasy delu foruma.

Sad sto se konkretnih rumora tice: oni setovi tipa IMPERIAL OUTPOST i sl bi trebalo da su upgrade za GW-ovu modularnu tablu (koja, ma koliko lepo izgledala, je skupa u *********). Medjutim, kako stize i deo za tablu i odredjeni delovi, mozda se isplati kupovati ove dodatke zbog overall popusta, ako istog bude bilo. Saznacemo u julu.
Interesantno kako se planetstrike poklopio sa americkim danom nezavisnosti, sigurno ce da izorganizuju neke masovne prodaje po niskim cenama i slicne akcije, pa ako imate rodbinu po US, cimajte ih ;)
Histericni Istoricar
Kапитан Рубинщайн

Jel ima neka slika tog cuda koje ima veze sa Salamanderima?
meloras

Post by meloras »

Ne,za sad nigde.
A odakle vama ta ideja da Sicarius ima ikakve veze sa Salaman(Zh)derima?
Histericni Istoricar
Kапитан Рубинщайн

Samo sam video Slamanderi, crna koza i malo puko! :mrgreen:
Millenium

Post by Millenium »

Dobro ubuduce cu nasu fantasy bracu ostaviti na cedilu da se sami poput ostavjene mace na kalenic marketu snalaze (zvuci tuzne violine u background'u) ili im sugerisati da naprave svoj vlastiti kutak za Rumor a sto se tice Salamandera pa to je rumor na Bols forumu jer je neko nekom rekao (gw red shirt alert ) da ce spear biti velika drop pod marine army box od nekih 500+ bucks sa crnoputim salamanderima (da crni su zbog lave na planeti sa koje su ali ne kao http://www.coolminiornot.com/218665 :wink: ) koji ce biti drop pod zerg army sa 150+ modela simbolizujuci novi planetfall event.

A postoji i razlog sto sam naveo fantasy u spisku zarad uporedbe cene jer (videti stranu dve unazad) novi battalion za njihov Empire je trebao de bude 5 funti skuplji zbog junskog poskupljenja sto se isto odrazava i na 40k medjutim na sajtu su uklonili novu cenu sto je za sve hobiste scary jer moze znaciti da jos nisu sigurni koliko ce da poskupe Battalion ility 40k battleforce no kao sto rekoh pusticu nekog od vas brave and stout dwarven lads'a da pokrene post o fantasy rumorima na toj sekciji ajd uzdravje :)

"Après moi, le déluge"
meloras

Post by meloras »

Kad je gw to izdao neki marinacki box koji nije bio sa ultramarincima osim explicitno black templar/dark angel battleforce (mada je ranije bilo vise tih armijskih)?Specificno ponavljam sa imenom nekog bitnog ultramarinskog karaktera?Sta bi pomislio da procitas "spear od marneus"?Da je pakovanje eldarskih gardijana sa shining spearovima?
Histericni Istoricar
Kапитан Рубинщайн

Zivi bili pa videli...
PeraNekron

Post by PeraNekron »

Eh da...kao i onaj rumor da ce da izbace plasticne necron immortale i tomb spyder...mozda za jedno 10 godina ...plus minus 3 godine :lol: Najsmesnije je sto su vec napravili novi codex za necrone, samo nece da ga izdaju "jer nije ekonomski isplativo". GW logic in all its glory :lol:
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

Moja opklada da ce haotici dobiti novi kodeks pre nekrona i dalje stoji :-D
Image
ImageImageImageImageImage
opsidiannight
Чика Дринки

Post by opsidiannight »

I ko god je lud da se kladi protiv tebe ce izgubiti 99.9 %.
Image
"This time, next year, we'll be millionaires!"
orome pancevo

Post by orome pancevo »

A sat kazu zvezde za tiranide?Kad oni dobijaju novi kodeks :D ?
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Post Reply

Return to “Warhammer 40k: Živ je Slaneš, umro nije”