Pre svega, zeleo bih da se zahvalim svima zasluznima za odrzavanje turnira, sto mislim da je nesto sto je vecina nas propustila. Tu pre svega mislim na Mojsija, Raiffaisen, i Duleta koji su imali odlicne zivce. Ne bih da umanjujem iciji trud, ali mislim da njima treba posebno zahvaliti.
Dalje, sto se tice lokacije, i ona je bila totalni hit, iako sam, iskreno, mislio da ce biti katastrofa za figure. Pre svega, bilo je vise zena nego na bilo kom turniru :D... dakle vratio sam se kuci, a nisu me bolele oci :D. Zatim, mislim da ce ovim "pokazivanjem" nas samih, hobby dobiti vise ljudi nego bilo cime drugim. A zasluzuje da dobije nove ljude. U odnosu na razne skolske sale, podrume, itd., ovo je takodje bilo zaista osvezenje. Ovde je verovatno i jedina zamerka koju bih mogao da smislim (za koju nije kriv niko od organizatora, vec sam Delta City) - bilo bi lepo da su mogli svi stolovi kompletno da se ograde onom crvenom trakom, jer ima kretena kojima pokrivenost od 70% nije bilo dovoljno jasna da ne treba da obidju traku i udju sa druge strane

Prostora je bilo zaista dosta, ja sam nesto mislio da ce biti tesno, ali ne da nije bilo tesno, nego je bilo prostora za jos tabli. Klopa je bila takodje fenomenalna :D - dobijes kintu i ides da kupis sta god hoces u onim restoranima gore. Mislim da niko nije imao zamerki (posebno zato sto si SAM birao sta hoces da jedes), i mislim da tamo ima cak i neke vegeterijanske hrane, tako da je zaista sve pokriveno.
Pravila su zaista dobra, ovo je odlican format. Nema onih najvecih gadosti i scenariji i kartice dosta doprinose igri. Ja bih jos mozda izbacio i specijalne karaktere, ali to je moje licno misljenje. Sto se tice mog plasmana, mogu samo da dodam da shooty elfovi bez svoje dodatne sume, nemaju sta da traze na turniru :D. To me, naravno, nije sprecilo da se dobro zabavim

Kafana je bila prvi put odlicna, posle ne znam koliko mojih poslednjih odlazaka sa WH igracima :D. Nista od klope nije bilo spremano u mikrotalasnoj :D, niti izvadjeno iz zamrzivaca :D. I to je bilo potpuno free... mislim da tu ne treba nista vise dodati.
Hteo bih jos da cestitam svima koji su osvojili neku nagradu, posebno Risti :D (Alfa, molim slike :D), svima koji su ucetvovali, i pre svega svima koji su se lepo zabavili.
Eto toliko od mene, pa do Uprisinga...