Utisci - VI HS turnir

Locked
Dzon Vejn

Utisci - VI HS turnir

Post by Dzon Vejn »

Mislim da je turnir bio zaista odlican. Nije bilo problema, nije bilo drkadzija (srecom pa najveci Balkanski Kreten ne dolazi u BG :D), i generalno je sve bilo super.

Pre svega, zeleo bih da se zahvalim svima zasluznima za odrzavanje turnira, sto mislim da je nesto sto je vecina nas propustila. Tu pre svega mislim na Mojsija, Raiffaisen, i Duleta koji su imali odlicne zivce. Ne bih da umanjujem iciji trud, ali mislim da njima treba posebno zahvaliti.

Dalje, sto se tice lokacije, i ona je bila totalni hit, iako sam, iskreno, mislio da ce biti katastrofa za figure. Pre svega, bilo je vise zena nego na bilo kom turniru :D... dakle vratio sam se kuci, a nisu me bolele oci :D. Zatim, mislim da ce ovim "pokazivanjem" nas samih, hobby dobiti vise ljudi nego bilo cime drugim. A zasluzuje da dobije nove ljude. U odnosu na razne skolske sale, podrume, itd., ovo je takodje bilo zaista osvezenje. Ovde je verovatno i jedina zamerka koju bih mogao da smislim (za koju nije kriv niko od organizatora, vec sam Delta City) - bilo bi lepo da su mogli svi stolovi kompletno da se ograde onom crvenom trakom, jer ima kretena kojima pokrivenost od 70% nije bilo dovoljno jasna da ne treba da obidju traku i udju sa druge strane :roll: - posebno sa malom decom koja bi sve volela da pipnu (i nazalost, u Metodijevom slucaju, zadrze za sebe dok mama i tata gledaju u plafon); ili sa mudzahedinima: "Ajde Momo, sad se skloni odatle, hocemo mi malo da se igramo" :D :D :D. Naime, u celom Delta City-ju nije bilo dovoljno stubica sa crvenom trakom, da se ogradi 25 tabli 8O .

Prostora je bilo zaista dosta, ja sam nesto mislio da ce biti tesno, ali ne da nije bilo tesno, nego je bilo prostora za jos tabli. Klopa je bila takodje fenomenalna :D - dobijes kintu i ides da kupis sta god hoces u onim restoranima gore. Mislim da niko nije imao zamerki (posebno zato sto si SAM birao sta hoces da jedes), i mislim da tamo ima cak i neke vegeterijanske hrane, tako da je zaista sve pokriveno.

Pravila su zaista dobra, ovo je odlican format. Nema onih najvecih gadosti i scenariji i kartice dosta doprinose igri. Ja bih jos mozda izbacio i specijalne karaktere, ali to je moje licno misljenje. Sto se tice mog plasmana, mogu samo da dodam da shooty elfovi bez svoje dodatne sume, nemaju sta da traze na turniru :D. To me, naravno, nije sprecilo da se dobro zabavim ;). Ali ja vise ne vodim modele koji nisu imuni na psihologiju :D... nije to za mene.

Kafana je bila prvi put odlicna, posle ne znam koliko mojih poslednjih odlazaka sa WH igracima :D. Nista od klope nije bilo spremano u mikrotalasnoj :D, niti izvadjeno iz zamrzivaca :D. I to je bilo potpuno free... mislim da tu ne treba nista vise dodati.

Hteo bih jos da cestitam svima koji su osvojili neku nagradu, posebno Risti :D (Alfa, molim slike :D), svima koji su ucetvovali, i pre svega svima koji su se lepo zabavili.

Eto toliko od mene, pa do Uprisinga...
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
Severian

Re: Utisci - VI HS turnir

Post by Severian »

Odličan format, odlična lokacija, sjajni protivnici. Definitivno među najboljim turnirima na kojem sam učestvovao. Baš sam uživao. Sve pohvale organizaciji i nadam se da je marketinški aspekt turnira bio podjednako uspešan i da će doneti još igrača.
Archibald Redoak, Grand Trabbar of Waukeen, Overgold of Eninok, Financial Minister of Bothwelian Duchy
www.valhala.eu
Bathory

Post by Bathory »

Evo i ja da ubacim mojih 5 centi komentara:

Turnir je bio odlican. Organizacija na najvisem nivou, sudjenje i pomoc igracima takodje. Mojsije i Dule (i svi ostali u timu... Alfa, Beta...) svaka cast! Mislim da ste postavili novi nivo za odrzavanje turnira kod nas. Lova za klopu je takodje vrhunski potez. Kao i besplatan turnir koji je pritom i odlicno organizovan. Jos jednom, svaka cast.

Prostor dobar, crvene trake obavezne, i zacudjujuce malo smetanja od strane neucesnika turnira, i to pretezno u nedelju uvece. Doduse ja sam imao momenat u kome sam mogao da napravim medjunarodni incident posto me je u poslednjoj, veoma bitnoj, bitci matrijarh ovece grupe ''umaramljenih'' zena upitao :da li moja cerka moze da vam se prikljuci i da se igra. Kulturno sam joj objasnio da je ovo turnir takmicarskog tipa i da sve informacije moze da dobije kod organizatora koji je kod kompjutera. Tamo je tad Kirgan prozdirao neko dete u jednom zalogaju pa su valjda odustale od toga...

Jedina je zamerka bio test intelig.. ovaj test znanja WH pravila i backgrounda.. Do sledeceg turnira definitivno moram da naucim sva slova.
Image
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Turnir je bio super. :applause: Igrao sam protiv dosta novih ljudi i sve partije su bile maksimalno prijateljske i opustene. Jedina crna mrlja su deca koja ti premestaju figure sa jedne strane stola na drugi za vreme igre, ali to nikako ne moze da pokvari celokupni dozivljaj i utisak.

Vidimo se na Uprasingu, a mozda i ranije! \:D/
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

Kao sto sam vec sinoc rekao... mnogo truda je ulozeno u ovaj turnir... hvala svima iz organizacije i hvala svima koji su dosli i ovaj turnir napravili vecim...
bilo mi je super...
najtvrdju partiju igrao sam sa Nikolom Nikolicem (joggy), a ona je bogme, i najduze trajala... Vauceri su bili strava, i mislim da je hrana raspodeljena na taj nacin najbolja...
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Veoma smo zadovoljni sto su svi imali pozitivne komentare ( a za trake to cemo pokusati da uradimo nesto jedva smo i ovo nabavili ) 8O a sto se tice diranja pa imao sam biser sa roditeljem i detetom (ocigledno stranci koji zive ovde) tako da sam im fino objasnio ne dirati zive modele pa je tata pustio natrag figuru ili lik koji je uhvatio komad terena umesto za postolje za deo broda pa smo ga odma opomenuli al van ovih situacija i nazalost Metodijevog gubitka svi su zeleli da se presele za Bg sto mislim da nam je kompliment za organizaciju i da ce tek sad biti zao onima koji nisu dosli 8) :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
milosh

Post by milosh »

Najpre hvala Mojsiju, Duletu i ostalima na odličnoj organizaciji. Hvala Beti i svima koji su učestvovali u pravljenju terena jer su me table uredjene po godišnjim dobima oduševile (čak sam tri puta morao da skapavam na snegu i zimi :) ). Čestitam svima koji su dobili neku nagradu, zahvaljujem se mojim protivnicima na šest veoma ugodnih partija. Drago mi je da sam upoznao neke momke iz Hrvatske (jer je ovo tek drugi turnir na kojem ja učestvujem a prošle godine ih je bilo samo dvojica), koji su se pokazali kao ekstra prijatni gosti a u nekom budućem vremenu nadam se da ću otići i na koju Arenu u Zagreb. Mislim da je jedina mrlja na ceo turnir bilo onih par nestalih Metodijevih figura, jer je stvarno bedak da ti neko tako napakosti, ali to je stvar na koju niko iz organizacije niti od takmičara nije mogao da utiče. Sigurno se vidimo dogodine!
Image
BoltaFodda

Post by BoltaFodda »

Bilo je da ne poverujes. Jedan detalj... da li ste mogli da organizujete neku prodaju figura tu na licu mesta turnira? Mislim da bi prodali prilicno... valjda je Delta City to zabranio. Privukli smo dosta paznje, tacno ono sto turnir i treba da uradi.
I myself am a self-proclaimed expert, if I do say so myself.
BoltaFodda

Post by BoltaFodda »

E, i posebno da naglasim natcovecanske napore Bete i njegove ekipe koji su od kolekcije udavljenih terena uspeli da naprave najobimniju i najkvalitetniju kolekciju... terena... do sad. (al sam ga srocio, svaka mi cast...)
I myself am a self-proclaimed expert, if I do say so myself.
Razon

Post by Razon »

Hvala na sjajnom turniru! Posebno bih pohvalio organizaciju koja je cijeli turnir sprovela nadasve uspjesno i sve to sa lezernim stilom.
Imao sam srece igrati 6 sjajnih partija protiv 6 sjajnih protivnika; sto vise moze igrac htjeti od turnira? :D
Ridji

Post by Ridji »

Savrsena organizacija i savrseni ljudi. Imao sam utisak da sam odigrao 6 friendly partija,pre nego turnirskih :D
Jos jednom da se zahvalim Mojsiju,Duletu,Beti i svima koji su ulozili velike napore da se napravi jedan ovako dobar turnir
joggy
Hronos
Hronos

Post by joggy »

i ja da se pridruzim cestitkama, mesto je ispalo super, iako sam ja mislio da ce biti mnogo ometanja od strane razmazene decice koja oce sve da uzmu u ruke. Eto sad sam tek cuo za dogadjaj sa kradjom, sto naravno nije krivica nikog od organizatora turnira. Predlog je za sledeci put je da se angazuje neko iz lokalne teretane, da svi platimo ucesce na turniru kojim parama cemo kupiti steroide za doticne, i onda oni da lupaju samare svakom kome padnu neke gluposti na pamet (u slucaju male dece lupati samare roditeljima).

Kafana je isto bila odlicna, ovde bi rekao da je ipak bolje od one kod kalisa, tako da je i sa te strane bilo odlicno.
Jedva cekam sledeci HS turnir, ovo postaje sve bolje i bolje.

Na kraju moje izvinjenje Duletu koji je morao da me ceka da zavrsim 4. partiju.
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
st1v xtr1m

Post by st1v xtr1m »

Evo i na pismeno pohvale, uz one usmene na licu mjesta :D

Stvarno je sve bilo odlicno (cak i bolje nego prosle godine), svaka cast! :applause:
joca☻

Post by joca☻ »

evo i ja da nesto kazem,iako nisam ucestvovao... :) bilo je super.super atmosfera,mesto(iako nisam mislio tako na pocetku) i naravno super ljudi..drago mi je sto sam upoznao ljude iz okoline(Hrv,Bug)...koji su extra tipovi.svi do jednog..xDD(slihtanje :P).Ali pre svega da se zahvalim duletu,mojsiju,alfi i sivma ostalima sto su me trpeli i sto su organizaovali ovako nesto :D i posebno hvala MILANU(nema ga na forumu),koji je pored bete ulozio najvise truda za terene,na kojima se igralo...:D
Monsterman

Post by Monsterman »

Sve cestitke organizatorima na odlicnom turniru, stvarno sam odusevljen :) I nisam zavrsio zadnji sto je uspeh :P
A slucajni prolazinici sa mudrim pitanjima su bili broj 1, i matori penzioneri sa "A je li sine, sta ti je to? Ja bi to uzeo svom unuku od 6 godina" i slicno! :lol:
No one leaves...the Monsterican Dream
orome pancevo

Post by orome pancevo »

Ni ja nisam ucestvovao ali moram da pohvalim organizaciju.Cice su bile odlicne ,za ostalo ne znam :D !
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Nindza

Post by Nindza »

nbr.1 komentar koji sam ja cuo od neka 2 penzosa koji su prolazili sa strane: "sta je ovo, neke domine?" :lol: :mrgreen:
No 1

Post by No 1 »

Dve ribe:
-Šta je ovo?
-Ma neki kauboji i indijanci.
(Na stolu su bili elfovi i orci u jarko zelenoj boji)
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.

Image
Devoted of Slaanesh

Post by Devoted of Slaanesh »

За пореден път се убеждавам, че ако има желание стават страхотни неща!!!

Турнира беше страхотен, изиграх 6 отлични игри - успях да спечеля три от тях, две срещу джуджета и една срещу Високи педерасти

Някак не си го бях представял като удачно да играем насред МОЛ клонинг на този на Стамболийски, обаче заради мацките си струваше. Минаха половината добри мадами на града, а другата половина така или иначе живееха там Особенно трудно ми беше когато трябваше да играя с лице срещу един златарски магазин където имаше ... щом противника ми ме пита къде зяпам през цялото време, та му обърнах внимание и той ме разбра.

Със сценарии беше доста по трудно и всъщност в 2 от трите игри се преебах заради това че не съм направил допълнителното а противника ми да.

Кьорсофрата в събота беше на световно ниво, а за топлото ни посрещане и отношението към нас нямам думи. Свърших 23 от 48, само Делийски е по напред - 15ти браво!!!!

Тези които не дойдоха, моля да не идват и догодина!

Hvala ljepo svima, bilo je sve super, ja dolazim sleduci god opet !!!! :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

A slike? :D
Livada Ivan

Post by Livada Ivan »

Svaka cast svima u organizaciji, kao i fenomenalnim ucesnicima. Turnir bez greske! Moram priznati najkvalitetniji koji sam igrao u karijeri do sad. Nadam se da ce sledece godine ici po istim pravilima jer su me odusevila !
"Ko radi vredi"
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
Locked

Return to “Warhammer”