1) Chempress 11) Vlada
2) Golub 12) Slovic
3) Goran 13) Patton
4) Pedja 14) Deka
5) Skobra 15) Dule
6) Nemanja 16) Antic
7) Bane 17) Nevenko
8) Olsianon 18) Homer
9) Melekith 19) Zulufic
10) Histericni 20) Vojislav
21) ja
Sto se turnira tice, moja bi zelja bila da bude sto masovniji (model od 2 veca turnira za ovu godinu, jedan MW i jedan LW) i da isti iskoristimo za setovanje Serbia FoW ranking sistema na http://rankingshq.com (vise detalja naknadno), cisto kao dodatni motivator, a i da stavimo svetu do znanja da se i u ovim krajevima igra FoW - sudeci po info-u na rankingshq, 20 i ne bi bio tako mali broj u poredjenju sa nekim od zemalja ciji info postoji na sajtu

Dakle, ideja bi bila da ako je moguce organizujemo jedan MW turnir (MW je trenutno najuravnotezeniji period i ostavili bi LW za prolece kada budu izasle revidirane knjige za istocni front) za vikend 24-25 decembra (ukoliko to nije moguce da pomerimo za januar) i u skladu sa tim pozivam sve da se izjasne da li bi bili zainteresovani i raspolozivi u tom periodu. Kao opciju bi postavio da se bira model turnira (escalation tj. 1 bitka u 1000pts, druga u 1200pts i treca u 1500 pts ili plain model sa 1500pts za sve tri bitke - highly recommended bi bila prva opcija koja bi po meni skratila tj. omogucila bolju kontrolu total vremena za turnir i dala na zaniljivosti).
Na ovom topicu imate Poll sa pitanjem za termin i model turnira, tako da mozete glasati putem istog (svako moze da bira po dve opcije, jednu za termin i drugu za model), a mozete i da elaborirate u svom postu

Ajd da vidimo javno mnjenje pa da presecemo da li da se upustamo u organizaciju turnira ili ne ...