Hybrid

Sve o Rackhamovim fantazijskim igrama (Confrontation, Hybrid, Rag'narok i Cadwallon)

Moderator: Moderators

novot

Hybrid

Post by novot »

Dakle, bio sam zamoljen da postavim (mada je to mogao bilo ko da uradi) temu vezanu za ovu Rackham-ovu igru. Ovde možete da postavljate pitanja, zakazujete mečeve, razmenjujete iskustva vezana za Hybrid. Nadam se da će kampanja, koja je dugo bila najavljivana, napokon krenuti!
Last edited by novot on Fri Apr 21, 2006 11:09 am, edited 1 time in total.
Hristy

Post by Hristy »

Wuhu!!! E poshto sam ja kupila dotichni pre nepuna 2 dana, zanima me shta mislite da je najbolje uzeti od figurica (za pochetak) sem onih startnih (aberacije, 3x hybrida, 4x pestovi) i (chicha ambrozije i ne znam koje su ostale figurice od grifina koje se dobiju, nikada nisam igrala s njima :oops: ).
I don't care,
I'm still free,
You can't take the sky from me!
shilja

Post by shilja »

Uzmi i drugog zeku, tek kada ih je dvoje onda pocinju da te prolaze trnci kada igras.
"There are times when destiny calls forth a people and demands an action. Now is the time. We are the people. This is our action. Charge!"
"Sanity? Worthless things like that, I would not have as long as I can remember."
novot

Post by novot »

Ovako: witch hunter, inquisitor, exorcist, misericord (Mira 2nd incarnation), Sassia Samaris (bilo koja, ali da ima cloak), skorize warrior, warrior of dawn, keratis warrior... Ovde pominjem ono sto mozes odmah, sada da nabavis. Inače, lista je mnogo, mnogo duža. Istina, neke od karata sa statovima se nalaze u Nemesis- dodatku, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem.
Mirijevac

Post by Mirijevac »

Predlazem da za Hybrid nabavish i Tarascusa, Dirtz-ovsku zivotinjicu, veoma simpatichnu, mada mislim da che biti stanovitih problema.... prodaje se sa velikim postoljem, tako da izgleda da che biti neupotrebljiv u Hybridu... ma kad malo pogledam, to teshko da nabavish kod Olivera, jer nema shanse da ta slatka i umilna zivotinjica prodje kroz vrata od kluba .... mnogo mala vrata...

Pozdrav Chika Djoka
papi pauer !!!

"Your Mother Is A Hamster And Your Father Smelt Of Elderberries"
Hristy

Post by Hristy »

Mućas Gracijas!!! Sad samo da odčekam penziju i dolazim u kupovinu :D
I don't care,
I'm still free,
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Mirijevac wrote:Predlazem da za Hybrid nabavish i Tarascusa, Dirtz-ovsku zivotinjicu, veoma simpatichnu, mada mislim da che biti stanovitih problema.... prodaje se sa velikim postoljem, tako da izgleda da che biti neupotrebljiv u Hybridu... ma kad malo pogledam, to teshko da nabavish kod Olivera, jer nema shanse da ta slatka i umilna zivotinjica prodje kroz vrata od kluba .... mnogo mala vrata...

Pozdrav Chika Djoka
A da li i njega Lionesa moze da upokoji momentalno? Pamtim neki nesrecni slucaj sa Aberacijom...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Dervish the neki

Post by Dervish the neki »

re Tarascus... pogledah ga malkice... moze da bude u kontaktu sa okruglo 32 figure u isto vreme
O.o

o.O

mnogo je zanimljiv, ali je jedna od figura koju verovatno nikada necu kupiti :P Samo se plasim da ce i zmajovi toliko kostati...

izvinjavam se na threadcrap-u :P

--
Dervish the zaintrigirani
There really isn't a polite way to say:
"your game fucking sucks and I'm going to take my chances with the Rifts game run by the autistic kid"

When I play doctor, I play to win.
novot

Post by novot »

[quote="Shunka

A da li i njega Lionesa moze da upokoji momentalno? Pamtim neki nesrecni slucaj sa Aberacijom...[/quote]

Pa ne, Čika Đole se malčice šalio! Tarascus se koristi samo u Rag'narok-u! Uostalom, košta bednih 580 poena i nešto manje evara 8O Inače, Pendargon nam je dao kartice (klupska svojina!) za Sassiu Samaris! Kakav ubica! Jedino što je rank 3! Inače, bije za sve pare, a istovremeno ne da da nju biju!
Awakened

Post by Awakened »

Mirijevac wrote:ma kad malo pogledam, to teshko da nabavish kod Olivera, jer nema shanse da ta slatka i umilna zivotinjica prodje kroz vrata od kluba .... mnogo mala vrata...
E, mozemo da dovedemo majstore pa da razbijemo onaj prozor i uvedemo tu umilnu zivotinjicu kroz zid! A onda taman imamo i drugu letnju bastu, gde mozemo da raspalimo rostilj i razanj pa da okrenemo jagnje a bogme i neko prase, mada bi prase bolje bilo u susaru pa da pretvorimo u kobasice i cvarke.

Eto kako je kupovina figure za preprodaju dobra stvar za razvoj i prosperitet kluba.

PS. Olivere, jel' planiras uskoro nabavku robe, ili ti je to redovno ko i odgovori na Novogodisnje cestitke? 8)
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

novot wrote:
Shunka wrote:
A da li i njega Lionesa moze da upokoji momentalno? Pamtim neki nesrecni slucaj sa Aberacijom...
Pa ne, Čika Đole se malčice šalio! Tarascus se koristi samo u Rag'narok-u! Uostalom, košta bednih 580 poena i nešto manje evara 8O Inače, Pendargon nam je dao kartice (klupska svojina!) za Sassiu Samaris! Kakav ubica! Jedino što je rank 3! Inače, bije za sve pare, a istovremeno ne da da nju biju!
A ja nemam pravo da se salim?!
I niko ne komentarise mog delfina :( (mole se braca Vidaci da se uzdrze od zlokobnih komentara)... Bice valjda urucen u utorak...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

@Shunka
:twisted: :twisted: :twisted:
Ne, ipak ne danas. Zlokobni komentari ce mozda doci neki drugi put :wink:

@Awakened
Seconded. Mada si zaboravio kavurmu :wink:
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
novot

Post by novot »

Sutra (petak) će u Grifonu biti predstavljen prvi nacrt kampanje za Hibrid. Darije će se latiti zadatka vođenja iste. On sam neće učestvovati, ali je vrlo rad da bude neka vrsta GM-a, okupi ljude i učini sve da ovaj poduhvat uspe.
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Ja sam zainteresovan. Dolazim u petak pa cu onda da se raspitam o svemu (da te ne smaram sad).
Hristy

Post by Hristy »

Koji bre petak?Jel to vec proshlo? Kakva kampanja? Ko ce da igra?
I don't care,
I'm still free,
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Koji bre petak?Jel to vec proshlo? Kakva kampanja? Ko ce da igra?
Petak je prosao ali to i nije bitno, dogovaralo se u nacelu. Ako hoces da igras dodji u subotu na beokon bice tamo Darije pa ce ti sve lepo objasniti. Kampanja je jos uvek u fazi razvoja.
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Kako napreduju pripreme za kampanju? Jel' se neko cuo sa Darijem?
Moram priznati da sam nestrpljjiv.
Farbam seneshala pa cu onda i pjurifajere, pa se nadam da ce i kampanja uskoro, taman dok budu gotovi :D
novot

Post by novot »

Ne, od turnira ni traga ni glasa. Poslao sam mu poruku, pa ćemo da vidimo- možda nešto bude za vikend.
Hristy

Post by Hristy »

Darije pobegulja!!! Znala sam, pa de chovek od onog deteta da ochekuje da bude ozbiljan! Strashno, strashno... Kad ga vidim, ce ga utepam.. :lol:
I don't care,
I'm still free,
novot

Post by novot »

Darije dolazi u subotu (28.1.) do kluba, između 20 i 22h. Doneće (iskreno se nadam) nacrt kampanje, kao i neke od ispravki u vođenju iste. Mislim da će biti i nekih ispravki na samim karticama, kada mu iste budemo predali. Budući da su moje kartice izmešane sa onima iz Nemezis dodatka, bilo bi lepo da neko donese jedan špil iz osnovnog Hybrida, kako bi se odradile neke izmene.
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Nisam jos sto posto siguran da li cu doci u subotu, ali ako dodjem donecu karte.

Na kakve izmene mislis? Izgleda da sam nesto propustio.
novot

Post by novot »

Mislim da je Darije zamislio malo drugačije kampanju od onoga kako je predviđeno pravilima u knjizi. Uz to, pokušaće da otkloni sve nedostatke na karticama, kojih na zalost ima!
Hristy

Post by Hristy »

Ja bi ti veceras donela moje, ali keva mi je explicitno zakazala igranje hybrida za subotu ujutro :roll:
I don't care,
I'm still free,
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Nazalost nisam bio u mogucnosti da svratim u subotu uvece, pa bih bio veoma zahvalan ako bi neko (Hristy, Srdjan) ovde napisao sta se dogovaralo sa Darijem.
Unapred hvala :D
Hristy

Post by Hristy »

Pa ovako. Svako je dobio jedan papir na kom neshto pishe, a ovaj drugi nije trebao da vidi shta pishe na protivnichkom papiru! Hehe! I to je u glavnom to. Ti vodish Grifine, Srki Alahance, Damjan/Ljiga i ja Dirz! I chast da otvorimo kampanju imamo ti i ja, samo treba da se dogovorimo kad cemo da igramo. Odokativno, to bi bilo to.
I don't care,
I'm still free,
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Ali ja nisam dobio nikakav papir na kome nesto pise :cry: :cry: :cry:
Hvala na obavestenju :D
Kad mozemo da pocnemo?
Jel' treba jos nesto da se dogovori oko pravila?
Hristy

Post by Hristy »

M da... generalno nismo se mi nishta posebno izdogovarali... Mislim da nam za dalje trebaju Oliverova uputstva jer on je navodno "game master" :D I mogli bi u subotu? Shta kazesh? Jer ja nema shanse da dolazim u toku nedelje zbog shkole :cry: Mozda po nekad, ako precizno ugovorimo datum i to u napred. :cry:
I don't care,
I'm still free,
novot

Post by novot »

Hristy wrote:M da... generalno nismo se mi nishta posebno izdogovarali... Mislim da nam za dalje trebaju Oliverova uputstva jer on je navodno "game master" :D I mogli bi u subotu? Shta kazesh? Jer ja nema shanse da dolazim u toku nedelje zbog shkole :cry: Mozda po nekad, ako precizno ugovorimo datum i to u napred. :cry:
Nisam ja navodno "vođa igre" nego će Darije kod mene da ostavi neka uputstva kako i šta. Hmm... subota... već vidim koliziju između igrača DoW i onih koji igraju Hybrid. No, biće, ako tako odlučite. I nemoj da plačeš zbog škole i to će da prođe za tren :wink:
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

I mogli bi u subotu? Shta kazesh?
moze, subota mi bas odgovara.
generalno ni ja bas ne mogu radnim danima da igram (eventualno od osam, pola devet, ali to je vec kasno) tako da SUBOTA IT IS! :D

p.s. Sto se guzve tice nema problema, ionako ce me Hristy oprati za 5 min. :D :D :D
Hristy

Post by Hristy »

Ko, jel' ja? wrote:p.s. Sto se guzve tice nema problema, ionako ce me Hristy oprati za 5 min. :D :D :D
Couldn't agree more!!! :D
Gledamo se u subotu ondak!!! :twisted:
I don't care,
I'm still free,
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Ovog puta chicha Ambrozije uzvraca udarac!!!
Neces se tako lako izvuci.
Aberacija pada u trecoj rundi :twisted:

Reci samo u koliko sati?

Olivere? Kad bi bilo idealno vreme da mi to odigramo, a da ne pravimo guzvu?
novot

Post by novot »

Budući da kampanja počinje u 14h, dođite oko šest-sedam.
Hristy

Post by Hristy »

Frack! Necu stici na svirku onda! Kmee! Nema veze... vidimo se oko 6! Mada ja cu verovatno doci i ranije, mozda pochenm neshto i da farbam, a partiju mozemo da igramo kad se malo rashchisti guzva.
I don't care,
I'm still free,
Rover

Post by Rover »

evo prikljucicu vam se i ja u kampanji, sa malo drugacijim dirrzem(necu imati klonove, i vrlo malo figura sa mutom)
"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Moraces da vidis sa Darijem posto on vodi kampanju.
Vec ima drugi dirz (vodi ga Dule).
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

@Hristy
jel hoces da igramo u subotu?
Hristy

Post by Hristy »

Naravno! Let's say... subota 6?
I don't care,
I'm still free,
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Vazi, vidimo se onda u subotu.
Idem da proucavam pravila :D
Hristy

Post by Hristy »

Frack! Jel moze malo ranije? Sad sam tek videla da ima zextra svirka u skc-u na koju apsolutno moram da idem, a pochinje u 8. How about recimo 5?
I don't care,
I'm still free,
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Moze. Nema problema. Dogovoreno. :D
Locked

Return to “Confrontation”