Hybrid
Moderator: Moderators
Hybrid
Dakle, bio sam zamoljen da postavim (mada je to mogao bilo ko da uradi) temu vezanu za ovu Rackham-ovu igru. Ovde možete da postavljate pitanja, zakazujete mečeve, razmenjujete iskustva vezana za Hybrid. Nadam se da će kampanja, koja je dugo bila najavljivana, napokon krenuti!
Last edited by novot on Fri Apr 21, 2006 11:09 am, edited 1 time in total.
Wuhu!!! E poshto sam ja kupila dotichni pre nepuna 2 dana, zanima me shta mislite da je najbolje uzeti od figurica (za pochetak) sem onih startnih (aberacije, 3x hybrida, 4x pestovi) i (chicha ambrozije i ne znam koje su ostale figurice od grifina koje se dobiju, nikada nisam igrala s njima :oops: ).
I don't care,
I'm still free,
You can't take the sky from me!
I'm still free,
Uzmi i drugog zeku, tek kada ih je dvoje onda pocinju da te prolaze trnci kada igras.
"There are times when destiny calls forth a people and demands an action. Now is the time. We are the people. This is our action. Charge!"
"Sanity? Worthless things like that, I would not have as long as I can remember."
"Sanity? Worthless things like that, I would not have as long as I can remember."
Ovako: witch hunter, inquisitor, exorcist, misericord (Mira 2nd incarnation), Sassia Samaris (bilo koja, ali da ima cloak), skorize warrior, warrior of dawn, keratis warrior... Ovde pominjem ono sto mozes odmah, sada da nabavis. Inače, lista je mnogo, mnogo duža. Istina, neke od karata sa statovima se nalaze u Nemesis- dodatku, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem.
Predlazem da za Hybrid nabavish i Tarascusa, Dirtz-ovsku zivotinjicu, veoma simpatichnu, mada mislim da che biti stanovitih problema.... prodaje se sa velikim postoljem, tako da izgleda da che biti neupotrebljiv u Hybridu... ma kad malo pogledam, to teshko da nabavish kod Olivera, jer nema shanse da ta slatka i umilna zivotinjica prodje kroz vrata od kluba .... mnogo mala vrata...
Pozdrav Chika Djoka
Pozdrav Chika Djoka
papi pauer !!!
"Your Mother Is A Hamster And Your Father Smelt Of Elderberries"
"Your Mother Is A Hamster And Your Father Smelt Of Elderberries"
A da li i njega Lionesa moze da upokoji momentalno? Pamtim neki nesrecni slucaj sa Aberacijom...Mirijevac wrote:Predlazem da za Hybrid nabavish i Tarascusa, Dirtz-ovsku zivotinjicu, veoma simpatichnu, mada mislim da che biti stanovitih problema.... prodaje se sa velikim postoljem, tako da izgleda da che biti neupotrebljiv u Hybridu... ma kad malo pogledam, to teshko da nabavish kod Olivera, jer nema shanse da ta slatka i umilna zivotinjica prodje kroz vrata od kluba .... mnogo mala vrata...
Pozdrav Chika Djoka
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- Dervish the neki
re Tarascus... pogledah ga malkice... moze da bude u kontaktu sa okruglo 32 figure u isto vreme
O.o
o.O
mnogo je zanimljiv, ali je jedna od figura koju verovatno nikada necu kupiti :P Samo se plasim da ce i zmajovi toliko kostati...
izvinjavam se na threadcrap-u :P
--
Dervish the zaintrigirani
O.o
o.O
mnogo je zanimljiv, ali je jedna od figura koju verovatno nikada necu kupiti :P Samo se plasim da ce i zmajovi toliko kostati...
izvinjavam se na threadcrap-u :P
--
Dervish the zaintrigirani
There really isn't a polite way to say:
"your game fucking sucks and I'm going to take my chances with the Rifts game run by the autistic kid"
When I play doctor, I play to win.
"your game fucking sucks and I'm going to take my chances with the Rifts game run by the autistic kid"
When I play doctor, I play to win.
[quote="Shunka
A da li i njega Lionesa moze da upokoji momentalno? Pamtim neki nesrecni slucaj sa Aberacijom...[/quote]
Pa ne, Čika Đole se malčice šalio! Tarascus se koristi samo u Rag'narok-u! Uostalom, košta bednih 580 poena i nešto manje evara 8O Inače, Pendargon nam je dao kartice (klupska svojina!) za Sassiu Samaris! Kakav ubica! Jedino što je rank 3! Inače, bije za sve pare, a istovremeno ne da da nju biju!
A da li i njega Lionesa moze da upokoji momentalno? Pamtim neki nesrecni slucaj sa Aberacijom...[/quote]
Pa ne, Čika Đole se malčice šalio! Tarascus se koristi samo u Rag'narok-u! Uostalom, košta bednih 580 poena i nešto manje evara 8O Inače, Pendargon nam je dao kartice (klupska svojina!) za Sassiu Samaris! Kakav ubica! Jedino što je rank 3! Inače, bije za sve pare, a istovremeno ne da da nju biju!
E, mozemo da dovedemo majstore pa da razbijemo onaj prozor i uvedemo tu umilnu zivotinjicu kroz zid! A onda taman imamo i drugu letnju bastu, gde mozemo da raspalimo rostilj i razanj pa da okrenemo jagnje a bogme i neko prase, mada bi prase bolje bilo u susaru pa da pretvorimo u kobasice i cvarke.Mirijevac wrote:ma kad malo pogledam, to teshko da nabavish kod Olivera, jer nema shanse da ta slatka i umilna zivotinjica prodje kroz vrata od kluba .... mnogo mala vrata...
Eto kako je kupovina figure za preprodaju dobra stvar za razvoj i prosperitet kluba.
PS. Olivere, jel' planiras uskoro nabavku robe, ili ti je to redovno ko i odgovori na Novogodisnje cestitke? 8)
A ja nemam pravo da se salim?!novot wrote:Pa ne, Čika Đole se malčice šalio! Tarascus se koristi samo u Rag'narok-u! Uostalom, košta bednih 580 poena i nešto manje evara 8O Inače, Pendargon nam je dao kartice (klupska svojina!) za Sassiu Samaris! Kakav ubica! Jedino što je rank 3! Inače, bije za sve pare, a istovremeno ne da da nju biju!Shunka wrote:
A da li i njega Lionesa moze da upokoji momentalno? Pamtim neki nesrecni slucaj sa Aberacijom...
I niko ne komentarise mog delfina

Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- lord warrior
- Server Admin
-
-
-
Darije dolazi u subotu (28.1.) do kluba, između 20 i 22h. Doneće (iskreno se nadam) nacrt kampanje, kao i neke od ispravki u vođenju iste. Mislim da će biti i nekih ispravki na samim karticama, kada mu iste budemo predali. Budući da su moje kartice izmešane sa onima iz Nemezis dodatka, bilo bi lepo da neko donese jedan špil iz osnovnog Hybrida, kako bi se odradile neke izmene.
-
-
Pa ovako. Svako je dobio jedan papir na kom neshto pishe, a ovaj drugi nije trebao da vidi shta pishe na protivnichkom papiru! Hehe! I to je u glavnom to. Ti vodish Grifine, Srki Alahance, Damjan/Ljiga i ja Dirz! I chast da otvorimo kampanju imamo ti i ja, samo treba da se dogovorimo kad cemo da igramo. Odokativno, to bi bilo to.
I don't care,
I'm still free,
I'm still free,
-
M da... generalno nismo se mi nishta posebno izdogovarali... Mislim da nam za dalje trebaju Oliverova uputstva jer on je navodno "game master" :D I mogli bi u subotu? Shta kazesh? Jer ja nema shanse da dolazim u toku nedelje zbog shkole
Mozda po nekad, ako precizno ugovorimo datum i to u napred. 

I don't care,
I'm still free,
I'm still free,
Nisam ja navodno "vođa igre" nego će Darije kod mene da ostavi neka uputstva kako i šta. Hmm... subota... već vidim koliziju između igrača DoW i onih koji igraju Hybrid. No, biće, ako tako odlučite. I nemoj da plačeš zbog škole i to će da prođe za trenHristy wrote:M da... generalno nismo se mi nishta posebno izdogovarali... Mislim da nam za dalje trebaju Oliverova uputstva jer on je navodno "game master" :D I mogli bi u subotu? Shta kazesh? Jer ja nema shanse da dolazim u toku nedelje zbog shkoleMozda po nekad, ako precizno ugovorimo datum i to u napred.

-
-
-
-
-
-