Uputstvo za koriscenje vojske ili moj napad na vetrenjace

Moderator: Moderators

Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

srebrni vitez wrote:Грађанско друштво... :D
:applause: :applause: :applause:
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

i ja sam 100% za to da svaki mushkarac treba da prodje bar vojnu obuku i da oseti shta znache rechi vojnichka disciplina. uopshte mi je retardirano razmishljanje i pomisao na to "shta ja ima da se oduzujem drzavi itd...". ako ja dobro shvatam pojam i znachenje vojske i njenog postojanja, to je da se pre svega svaki mushkarac treba pripremiti za odbranu svoje zemlje od agresije. ne zelim da dublje ulazim u to kako neki shvataju drzavu itd... ali agresija na tvoju zemlju znachi i potencijalno ugrozavanje tvoje porodice.
bio sam u vojsci (1 godinu) i bilo mi je mega zanimljivo. i ja sam tada napustio posao za koji sam bio dobro placen (400-500dm 1995 godine). ne patim od tih kompleksa "ja sam pametniji i ne mogu da podnesem da mi ovaj gluplji naredjuje i slichno..." bar u mom sluchaju, desetari su bili bash dobro obucheni momci i ja sam ih definitivno smatrao za sposobnije od mene po pitanju vojnog obrazovanja i spremnosti. i ako se dobro secam, medju njima (9 desetara) je bilo 3 ili 4 momka sa fakultetskim obrazovanjem shto u sushtini uopshte nije ni bitno.
chika zlaja.
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

sto mu gromova wrote:ako ja dobro shvatam pojam i znachenje vojske i njenog postojanja, to je da se pre svega svaki mushkarac treba pripremiti za odbranu svoje zemlje od agresije. ne zelim da dublje ulazim u to kako neki shvataju drzavu itd... ali agresija na tvoju zemlju znachi i potencijalno ugrozavanje tvoje porodice.
Cuj, neagresija na ovu zemlju takodje znaci ugrozavanje moje porodice pa ne vidim kampove obuke za civilnu neposlusnost. Stavise, mrtav covek je mrtav covek ma koje nacije on bio, te zaista ne osecam nikakvu potrebu da se identifikujem sa bilo kojom stranom potencijalnog oruzanog sukoba. No dobro, kljucna rec u citiranom komentaru je "tvoja" zemlja. Ovo svakako nije moja zemlja.

I zasto samo muskarci? Zene ne treba da znaju da brane sebe i svoju porodicu?
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?
Image
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

Dawngreeter wrote:Zene ne treba da znaju da brane sebe i svoju porodicu?
ja sam malo konzervativan po tom pitanju i pre bih se ubio nego shto bih sebi dozvolio da se moja zena brani sama i da moju porodicu brani fizichki slabiji od mene...
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Iskreno, znam dosta zena koje su veoma sposobne (a i zeljne, koiko cujem) da sluze vojsku nego vecina muskaraca koje poznajem. Ali momci, skrecete sa teme. Tema je ovde da je nasa vojna organizacija debilno izvedena, pogotovo civilno sluzenje. Tema nije da se raspravljamo o tome da li treba ili ne sluziti vojsku, da li je to fer prema tvojoj otadzbini ili necemu drugome, da li mi ovu drzavu treba zvati nasom otadzbinom i sl. Svoje misljenje o ovim stvarima necu da izlazem ovde, jer mislim da nemaju sta da traze na ovom topicu.

Sto se tice cina sluzenja vojske, bilo civilno bilo regularno, u nasoj zemlji je to oduvek bilo po principu baci kockicu pa sta ti zapadne. Prigovor savesti za nenosenje oruzja je lepa stvar, civilna sluzba (civilna zastita?) moze da bude lep nacin da se zaobidje sve to, ali je veoma lose izvedena. Za pocetak mi se ne svidja sto je duza od regularnog sluzenja, trebalo bi isto da traju ako mene neko pita.
Chamile, sta da ti kazem, tebi je bas lose krenulo. Nekima koji su sluzili redovnu je bilo cak bajnski koliko cujem, dok si ti bas ubo nesto mega lose. Ne mogu da se poistovecujem sa tvojim jadima jer jedino iole slicno sto sam imao je bilo taborovanje sa izvidjacima (sto priznaces je ipak zabava). A u vojsku ne planiram da idem dok god ne dozvole da u redovnom sluzenju imam dugu kosu :P
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Dawny, a da li bi bio spreman da uzmes oruzje u ruke i upotrebis ga protiv drugog coveka u ime voljene ti anarhije?!

Kako bi agresija na ovu zemlju ikome od nas pomogla, dovraga?!?!
Zaista bi mogao povremeno da procitas ono sto napises...

BTW ja cu najverovatnije sluziti civilno takodje...

edit:
Boco, duga kosa je civilna privilegija, i postoje prakticni razlozi zasto vojnici ne bi smeli da je nose. Nisam siguran da je pacovu poput tebe to jasno...
rekurzivno glupilo
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Shunka wrote:Dawny, a da li bi bio spreman da uzmes oruzje u ruke i upotrebis ga protiv drugog coveka u ime voljene ti anarhije?!
Dodjavola, naravno da ne. Misljenja sam da covek kojem je ideal vazniji od coveka nema sve ovce na broju.
Shunka wrote:Kako bi agresija na ovu zemlju ikome od nas pomogla, dovraga?!?!
Kako bi pomogla agresija na ovu zemlju? O cemu ti u opste pricas? Jel' to ono - nece u vojsku, mora da jedva ceka da dodju 'zapadnjaci', 'muslimani' i 'satanisti' da nas pokore? Jebus man, pull yourself together.

EDIT: Sad me vec intrigira, zasto je englesko spelovanje reci 'džibus' cenzurisano na forumu?
sto mu gromova wrote:
Dawngreeter wrote:Zene ne treba da znaju da brane sebe i svoju porodicu?
ja sam malo konzervativan po tom pitanju i pre bih se ubio nego shto bih sebi dozvolio da se moja zena brani sama i da moju porodicu brani fizichki slabiji od mene...
Ah da. Zene treba da budu bose, trudne i u kuhinji.
Mislim, nemam ja nista protiv samoubistva. Nit' protiv necije zelje da brani sebi voljene. Ali moje pitanje nije bilo apropo toga dal' bi ti da stojis skrstenih ruku dok ti neko bije zenu nego apropo toga da je mlogo brate imbecilno insistirati na tome da zene budu slabasne, nezasticene i u milosti oca ili muza, u zavisnosti od starosti, da ih brani od svih mogucih zala ovog sveta. U ostalom, ko je u opste zenama dao pravo glasa?
Image
Barrel Dragon

Post by Barrel Dragon »

Stajem u odbranu sto mu gromova!!!
Tako je. Covek je potpuno u pravu. Bio sam u vojsci i bilo mi je sranje, ali sam to muski podneo. I uvek se setim lepih stvari iz nje a ne onih ruznih.
Da se licno pitam zabranio bih civilno sluzenje vojske! To je debilizam. Nisu desetari retardi koji vas muce. Njima je to naredjeno da bi vas ocvrsnuli. Dobro, ima to da i neki preteruju. Duzni ste ovoj drzavi. Dobijate skolstvo i zdravstvo sto malo ljudi ima na zapadu. Vasi roditelji su 90% sislji sa planina u gradove i to besplatno. Posle II svetskog rata su bili na 0. A vidite gde ste sada!
Pa hocete da sacica nas brani sve?!!! Moja porodica je bila u svim ratovima. Moj otac je sa 45g otisao u rat, a njegove kolege od 30 su promuvale da ne idu! On je lekar inace. Branio je drzavu od pocetka rata kad je hrvatska napala Sid! gde su ostali bili?
Drago mi je sto sam bio u vojsci i naucio da pucam. Bar da mogu da pobijem, metkom u lega - precizno, one pi*** koje budu bezale ako do toga dodje!
Dokle ste vi dogurali?!!! Da zene poturate ispred sebe?!!! SRAMOTA!!! :evil:
Ja sam otisao u vojsku jer je to moja moralna duznos. Ne interesuju me price onih novokomponovanih likova koji traze evropska prava u africkoj zemlji. Mi smo Balkan, bure baruta. Ovde sutra moze do svega da dodje. Dobili ste ovu zemlju od vasih predaka koji su je krvlju platili. Zapadnjaci su vas obukli u svilu i kadifu i odmah ste zaboravili ko ste! U vreme kraljevine, svi su vam bili seljaci, a vidite gde ste danas! Kome ste za to duzni?!!! Vi ste drzava, a ako ne znate kako prema njoj da se ophodite, idite onda u drugu, u kojoj se ne sluzi vojska, pa uzivajte. Ne zaboravite jednu stvar: Samo ste ovde gradjani I reda i nigde vise! Ja sam to iskusio!
Nas nece braniti ni Amerika ni Rusija, vec mi sami sebi moramo da pomognemo. Nisam za rat, ali moju kucu nema ko drugi da brani. Niti moze bolje od mene. A tek kad budete imali svoju porodicu razmisljacete kao sto mu gromova!
Image
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Au brate. Overdose falsoidnim patriotizmom.

Zvanicno se povlacim iz diskusije. Bravo junaci prvoborci, navijam za vas i nadam se da cete ponosno da ratujete. Ratova ovde bar ne oskudeva.
Image
Barrel Dragon

Post by Barrel Dragon »

Dawngreeter wrote:Au brate. Overdose falsoidnim patriotizmom.

Zvanicno se povlacim iz diskusije. Bravo junaci prvoborci, navijam za vas i nadam se da cete ponosno da ratujete. Ratova ovde bar ne oskudeva.
Falsoidni?
Pa ti sto izbegavas vojsku verovatno vise volis svoju zemlju od mene! Samo nije mi bas najjasniji tvoj sjajni plan kako ces da joj pomognes?
Nisam ja zagovarac ideje da treba ratovati. Nisam cak ni za to da treba vojsku sluziti u drugim gradovima, ali jesam da treba da se napravi neka obuka u svom gradu. Nesto kao teritorijalna odbrana.
Moras nauciti neke stvari: da pucas, da sebe zaklonis, da navuces gas masku, da previjes povredjenog i tako jos par stvari za sta je dovoljno dva meseca aktivnog vezbanja.
Postoje i mnoge drzave koje su ispred nas i koje su mnogo mnogo vise uradile za svoje gradjane, a vojska im je puno teza nego nama.
Grcka: U Evropskoj Uniji, imaju mnogo jaci standard od nas, a vojsku sluze 6 meseci!
Izrael mnogo puta bogatiji od nas, a vojsku sluze 7 godina!!!
Pa na takvom se podrucju nalaze. Sve je to odredjeno u globalnoj strategiji drzave.
Naravno da francuzi nemaju vojsku kada su oko njih sve civilizovane drzave i prijateljski nastrojene!
Mislim, nase je da postujemo zakon i odradimo ono sto se od nas trazi. Neka drugi misle o tome dal treba ili ne vojska! Samo me zaista zaboli sto je danas sramota reci da si odsluzio vojni rok, a ako si eskivirao vojsku onda si car!
Image
Mind Uploader

blaugh...

Post by Mind Uploader »

zev :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Mislim da bi trebalo unajmiti dzedaje da nas brane. Ozbiljno. I spreman sam da se raspravljam oko toga sa svakim ko kaze da oni ne postoje.
Last edited by Mind Uploader on Sat Feb 24, 2007 10:46 pm, edited 2 times in total.
Mind Uploader

Post by Mind Uploader »

Barrel Dragon wrote: Ja sam otisao u vojsku jer je to moja moralna duznos.
Jes'! Gospodine si ga moj! Moralna! DuznoS(t)! :lol: :lol: :lol:
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

Dawngreeter wrote:Ah da. Zene treba da budu bose, trudne i u kuhinji.
Mislim, nemam ja nista protiv samoubistva. Nit' protiv necije zelje da brani sebi voljene. Ali moje pitanje nije bilo apropo toga dal' bi ti da stojis skrstenih ruku dok ti neko bije zenu nego apropo toga da je mlogo brate imbecilno insistirati na tome da zene budu slabasne, nezasticene i u milosti oca ili muza, u zavisnosti od starosti, da ih brani od svih mogucih zala ovog sveta. U ostalom, ko je u opste zenama dao pravo glasa?
sine, vishe puta si me ubedio a sada sam i defitivno uveren u to da si zreo za hospitalizaciju...(dugo)trajnu
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

...Zapadnjaci su vas obukli u svilu i kadifu...
Mislim da su nas u svilu i kadifu ipak obukli turci ( istocnjaci sveukupno)
Trebalo bi da malo spustite loptu i da se vratite na jadikovku naseg nosaca medikamenata.
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

sto mu gromova wrote:sine, vishe puta si me ubedio a sada sam i defitivno uveren u to da si zreo za hospitalizaciju...(dugo)trajnu
Naravno, naravno. Cim si nadjem nekog postenog muskarca.
Image
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

Alo bre, pustite Chamila da se na miru ispoveda!
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Shunka wrote:...Boco, duga kosa je civilna privilegija, i postoje prakticni razlozi zasto vojnici ne bi smeli da je nose...
Zapadna nemacka, period '50ih-sredine '80ih. Potrazi po net-u.
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
Awakened

Post by Awakened »

sto mu gromova wrote:ali agresija na tvoju zemlju znachi i potencijalno ugrozavanje tvoje porodice.
Vidis Zlajo, stvar je sto ja uopste ne stavljam jednakost izmedju zemlje i meni dragih osoba. Ja nisam birao gde cu da se rodim, ali ljude sa kojima cu biti jesam. Za jedno se vredi boriti, za drugo ne, ne treba da se crta.

Sto se tice "oduzivanja zemlji", dragi moji, od kad sam razumeo sta se oko mene desava, Srbija mi je davala samo bedake. Sa druge strane, iako ne placam poreze, Holandija mi je za ove dve godine dala jedno 15.000 evra, dok sam ja drzavi platio mislim 10e jednom prilikom za administrativnu taksu. E da, i jedno 90e za vize, al' opet, to me je zaduzila majka Srbija.
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Dawngreeter wrote:...I zasto samo muskarci? Zene ne treba da znaju da brane sebe i svoju porodicu?
Muskarci 30, zene 21 mesec (pazi razlika je tacno 9 meseci a ti pogodi zasto) - i 95% ljudi ide bez pogovora, a vecina je i ponosna time... Pa ti vidi.
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

Awakened wrote:...Ja nisam birao gde cu da se rodim, ali ljude sa kojima cu biti jesam. Za jedno se vredi boriti, za drugo ne...
matori, sa onim sam hteo da kazem da ne treba chekati da ti se dodje ispred vrata da bi osetio to da ti je porodica ugrozena. ne gledam ja to na nachin ugrozavanja pojedinachno. nadam se da ne treba da pojashnjavam dalje.
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Auh... kolicinu gluposti koju sam ovde procitao nisam skoro video ni cuo na jednom mestu... jedini pravi komentar je:
Mislim da bi trebalo unajmiti dzedaje da nas brane. Ozbiljno. I spreman sam da se raspravljam oko toga sa svakim ko kaze da oni ne postoje.
:lol: :lol: :lol:

Nego sta... dzedaje i nindza kornjace sa sve Ejpril O Nil i Uciteljom Splinterom.... :lol:

edit: i mocne rendzere !!!
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
srebrni vitez

Post by srebrni vitez »

Дакле, иако то није увек случај, пацифизмом је могуће скрити кукавичлук... Или се ескапизмом бранити од стварног света. Или лењошћу, конформизмом и размаженошћу од војске. Али када невоља грубо закуца на врата, човек схвати да је војска врло корисна ствар, а да није лоше ни знати пуцати из покојег оружја. Змај Од Бурета је то лепо објаснио. Његова реторика можда некоме звучи лажно и препотентно, али је суштина тачна. Скупо је ова земља плаћена да би се олако давала. А коме се овде не свиђа, слободно може из ње да иде (ако неко жели да га прими). Али нека ми не продаје муда за бубреге да је боље бити окупиран. Родољубље, упркос мишљењу неких овде присутних нити је застарело, нити је срамотно. Напротив.

И још нешто. Жене јесу добри војници. Други светски рат је то показао, као и израелско-арапски ратови.
"Пoкa цapь Hикoлaй вoйнy вoeвaл,
Pacпутин eму жeну пoeбaл!"
Awakened

Post by Awakened »

sto mu gromova wrote: matori, sa onim sam hteo da kazem da ne treba chekati da ti se dodje ispred vrata da bi osetio to da ti je porodica ugrozena. ne gledam ja to na nachin ugrozavanja pojedinachno. nadam se da ne treba da pojashnjavam dalje.
Ma sve je to ok, ne bunim se protiv sluzenja vojske jer mu vidim svrhu (ali za razliku od nekih ovde vidim svrhu i civilnog sluzenja). Ipak, meni strasno smeta ta fraza "oduzivanje otadzbini" i "vracanje duga zemlji". Mene Srbija nicime nije zaduzila da ratujem za nju.
Barrel Dragon

Post by Barrel Dragon »

Awakened wrote: Ipak, meni strasno smeta ta fraza "oduzivanje otadzbini" i "vracanje duga zemlji". Mene Srbija nicime nije zaduzila da ratujem za nju.
Evo ja cu to da ti objasnim!
"Oduzivanje drzavi" je samo jedan stereotip koji se urezao u nasem naradu. Nije to nikakav dug. To je samo odradjivanje svog zadatka.
Ako pocnemo pricu o ranijim vremenima kada je pre drzave postojalo pleme i kada su muskarci u tom plemenu pravili primitivna oruzja za odbranu istog od mnogih pretnji. Imali su zivotni nagon da mir i prosteritet svog plemena sacuvaju, da prezive, morali su da se brane. Niko ih nije terao na to! To je zivotni instikt. Isto to ako danas sagledas u drzavi razumeces.
Drzava ti je kao veliko pleme! Ovde zivis spokojan zahvaljujuci njoj. Dobro, vrednosti su narusene u trenutnom polozaju i stanju drzave. Ali to je od skora. Ona ti obezbedjuje pravnu zastitu (sud i advokat po sluzbenoj duznosti), fizicku zastitu (policija), zdravstvenu, socijalnu, kulturolosku,.... E sad, one su kod nas kakve-takve, ali zamisli da i njih nema?!!! S toga, ti kao jedinka moras da doprineses kolektivu nesto da bi uzivao njegove privilegije. Moras da radis, placas porez, socijalno, penziono i ides u vojsku. Ti fakticki ucestvujes u izgradnji svih elemenata koji i tebi samom u zivotu znace kako bi bolje i bezbednije ziveo! U jakim zemljama to je mnogo lakse i lepse, kod nas je losije, ali je opet bolje nego recimo u Africi gde ti nemas takvih obaveza, ali gde udju neki banditi i pobiju selo, jer nema policiju, gde narod umire jer ne placa zdravstveno, gde narod gladuje jer je oslobodjen poreza i td.
Mislim da sam ti bar koliko toliko pomogao. Da ti ne pricam jos o tome da rat udara kad se najmanje nadas i iznenadno. O ratu se ne razmislja kada dodje, vec u mirovnom periodu. Imali smo dobre primere (nazalost) koji su nam to i pokazali. Moras da znas da drzava u svakom trenutku mora da ima odredjeni broj vojnika u aktivnom stanju i rezervu.
Imacemo mi profesionalnu vojsku, ali ona nije dovoljna za nasu malu zemlju. Nas je malo. Mi ne vodimo osvajacke ratove, ali moramo biti sposobni da se odbranimo. Ja sam licno za to da se uvede profesionalna vojska, ali da se stanovnistvo organizuje u teritorijalnu obranu i da prodje nekakvu obuku, cisto da zna osnovne stvari za prezivljavanje koje sam ranije naveo!
Image
Awakened

Post by Awakened »

Barrel Dragon wrote: Evo ja cu to da ti objasnim!
Kao sto rekoh, znam sta je svrha vojske, i za razliku od tebe, znam sta je svrha civilnog sluzenja, pa nemas ti sta da mi objasnjavas.

A gradjanima Srbijice toplo preporucujem da krenu da razmisljaju kako da vode politiku da ih niko ne napada, jer se vise odbraniti ne mogu ni od poplave.
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Ova tema je odavno izgubila svoj smisao i trebalo bi biti zakljucana.

Eto sta se desava kad ljudi pate od nejebice. :lol:
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Da nisi ti to malo preozbiljno shvatio optuzbe u vezi poplave :) ?!
rekurzivno glupilo
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Shnka, znam zasto u vojsci nije prakticno drzati dugu kosu, ali radije cu da je stavim u kiku nego da je secem :P
Chamile vracaj se nazad hocu jos da slusam, ovi su krenuli o plemenskim zajednicama i akutnoj nehebici da pricaju u istom kontekstu (malo teze za poverovati :D). Chamile spasi nas!
:lol: :lol: :lol:
A da nas dzedaji cuvaju, to podrzavam oberucke!
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Barrel Dragon

Post by Barrel Dragon »

Ko, jel' ja? wrote:Ova tema je odavno izgubila svoj smisao i trebalo bi biti zakljucana.

Eto sta se desava kad ljudi pate od nejebice. :lol:
Hehehe. De sad kad smo se bas raspricali. Bolje podelite nozeve i stangle.
Pa na jednu stranu vojnici, na drugu civili i da fino odlucimo sta je korisnije! :D :D :D :D
A sto se tice ovog drugog, pa vojska brate!!! :lol: :lol: :lol:
Image
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Bolje podelite nozeve i stangle.
Sta? Nisu ti dovoljne fudbalske utakmice?
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

I jos jednom da se oglasim kao moderator:

Pustite Chamila da nam se na miru zali!
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
srebrni vitez

Post by srebrni vitez »

Hypodermic wrote:radije cu da je stavim u kiku nego da je secem
Јесте, па дође Турчин с леђа, повуче те за кику (иако можда имате нешто друго на уму) и закоље те! :D Зато је Карађорђе забранио перчине Србима!
"Пoкa цapь Hикoлaй вoйнy вoeвaл,
Pacпутин eму жeну пoeбaл!"
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

lord warrior wrote:I jos jednom da se oglasim kao moderator:

Pustite Chamila da nam se na miru zali!
Mozda bi bilo dobro da predhodno pobrises sve postove osim njegovog. Mada, ne bi me cudilo da je izgubio volju da nastavi da pise posle ovoga sto ste mu uradili sa temom.
raziel
Redeemer and Destroyer
Redeemer and Destroyer

Post by raziel »

8O

Za neke retarde stvarno i treba da postoji vojska i ratovi...
Samo molim, na svetlosnu godinu od mene.

Lock.
All those moments will be lost...
...in time...
...like tears...
...in the rain.

Valar Morghulis
Locked

Return to “Druženje”