Jos bolje!Onda samo svrati u komshiluk do Hobby Store-ayoungdarkelf wrote:ja zivim u beogradu...
Dogo je vremena proslo od kada je ostrica mog koplja bila prekrivena krvlju mracnih vilenjaka

Moderator: teclis
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Pa dobro ovde je najgora stvar 2*ST, zato jer od 4 topa on moze vrlo lako da padne na 2 u prvom i na samo jedan u drugom krugu.da su jedan mag i dva skrola jako malo shvatices cim prvi put naletis na skavena recimo Laughing, ili na bilo koju armiju koja ima recimo 10-ak power kockica, sto prakticno moze biti bilo koja armija. Tri altera i dva treemana mogu da urade cudo u hth-u, ali isto tako mogu i da izginu ako protivnik ima makar i malo shootinga. evo ti recimo najbudjavije liste koju sam ikada sreo na turniru, ali je sasvim legalna, pa razmisljaj kako bi se borio sa tim...
2* steam tenk
1* war altar
3* magovi + onaj priest lord
4* top
jos nesto puskaksa
eto to je sve...
No1 opusti se :lol: uovoj igri svasta moze da ubije nestoNo 1 wrote:Karl Franz na zmaju sa Ghal Marazom ubija treemana u jednom krugu.
i pored army liste koja moze biti no brainer...Petar-Pan. wrote:znanje i iskustvo(pored kockice)
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Ma jok bre, nego ovde se radi o pravljenju krajnje nabudženih lista pa rekoh da dam svoj doprinos. Misliš da je bilo teško smisliti Mađarevu listu sa turnira, samo meni bi bilo muka da igram sa njom.No1 opusti se Laughing uovoj igri svasta moze da ubije nesto Rolling Eyes
to su te fore:moj tata je jaci od tvog...ali moj... Laughing
Dve skracenice za ovu taktiku: MSU (Multiple samll units - mnogo malih jedinica) ili Points denial... Odnosno: "mozes da mi ubijas sta hoces, ali neces skupiti mnogo poena"... Idejno, to je dobra stvar, ali nisu sve vojske u mogucnosti da iskoriste ovu taktiku. Takodje, neke vojske rizikuju da preteranim usitnjavanjem dobiju vojsku koja ne moze da ubije bbilo sta...orome pancevo wrote:I just don"t like treemen becouse evrybody shoot on them,and usualy kill them,bat if I have more small unites they can kill several but I still have lot of them.
Pa dobro, taj lik verovatno nikada nije igra protiv drugog WE i to jos protiv liste iskljucivo sastavljene od sumskih duhova!! Istresli bi ga ko "zidar slinu". Covek ne bi imao cime da pobije silne treekins, a o ancient-u i da ne pricam. Doduse bolje i da ne spominjem sta bi takvoj armiji napravio par trimena sa sa onim njihovim pucanjem!!Na nekom wood sajtu sam naisao na nekog baticu koji kida turnire,valjda ove lokalne,ne znam kolko je aktivan na GT takmicenjima,i njegova filozofija za trimene glasi otprilike ovako:I just don"t like treemen becouse evrybody shoot on them,and usualy kill them,bat if I have more small unites they can kill several but I still have lot of them.Tako nesto,izvinjavam se ako je nesto gramaticki neispravno Sad ,ali nadam se da ste shvatili poentu.
Kako godPendargon wrote:Ditto on that...Ne bih se slozio....
Cak bi se usudio reci da neke liste koje zahtevaju pazljivo izbegavanje hth-a su mnogo, mnogo teze za vodjenje...
MSU i Points denial su dve POTPUNE razlicite stvari...kgkid wrote:Dve skracenice za ovu taktiku: MSU (Multiple samll units - mnogo malih jedinica) ili Points denial... Odnosno: "mozes da mi ubijas sta hoces, ali neces skupiti mnogo poena"... Idejno, to je dobra stvar, ali nisu sve vojske u mogucnosti da iskoriste ovu taktiku. Takodje, neke vojske rizikuju da preteranim usitnjavanjem dobiju vojsku koja ne moze da ubije bbilo sta...orome pancevo wrote:I just don"t like treemen becouse evrybody shoot on them,and usualy kill them,bat if I have more small unites they can kill several but I still have lot of them.
Petar-Pan. wrote: Mislim da je prava stvar kad se na turniru dobro plasiras sa finom uravnotezenom listom.To cini moje zadovoljstvo potpunim![]()
Ako mislis na moju listu to je mnooogo neznija varijanta od Bojanove sa turnira.U ostalom i Luka je rekao da to nije turnirska lista...Dobio sam od svih igraca max pts. za AC, a po onim normama za Agram arenu imao bih -2(sad cak ni toliko).Dzon Vejn wrote:Mmmm... da.... vrlo uravnotezena nema sta