EDIT : Po 4. ediciji su se jedinice deployovale naizmenicno. On, pa ti, on, pa ti i tako. Zoanthropi su se stavljali svi odmah, ne jedan po jedan, posto su oni zauzimali jedan slot, i tako im je pravilo bilo. To je ipak codex za 4. ediciju

Moderators: Telion, Hypodermic
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
Uf...mukica...ima svega 7 napada power fistom u chargu....jadan on.. :lol: :D 8)Dorian wrote:Karandras ima svega 6 napada..
Saethwyr wrote:Uf...mukica...ima svega 7 napada power fistom u chargu....jadan on.. :lol: :D 8)Dorian wrote:Karandras ima svega 6 napada..
Osnovni recnik engleskog kaze da nije.Dorian wrote:Ja ostajem pri tome da je D3+3" precnik
roll to determine the blast RADIUS. 4-6" S10 AP1 na sve sto dotakne i bez cover savea je sasvim dovoljno zlo za non-Apocalypse partije. Realno, nista ne ukazuje direktno na to da se radi o poluprecniku.
Sve to stoji ali pise jasno: roll to determine the blast RADIUS a ne roll and calculate the blast radiusDorian wrote:Potpuno sam svestan toga da radius na engleskom znaci poluprecnik. Rekao sam samo da NIGDE ne pise RADIUS=D3+3", vec pise da je karakteristika oruzja - D3+3" blast. A naknadno pise da treba izracunati poluprecnik. Slazem se da je moglo biti jasnije sroceno, ali:
Kao da im je ovo jedini izuzetak od pravila?1) gde god u GW stivu da se govori o oruzju koje je definisano kao X" blast, X je zapravo PRECNIK a ne poluprecnik;
Nije.2) cini mi se da bi 8-12" blast ovih karakteristika bio bezobrazno jak za svoju cenu u poenima i pomalo.
Doslednije da, tacnije ne.Ne mogu biti siguran, no ovo mi se cini kao doslednije resenje.
...nurgle daemon prince...iz demonskog codexa..ne onog cudnog marinackogGiga wrote:Eeeee, nurgle daemon prince nazalost ne moze da koristi nurgle daemon weapon, ili bilo koji daemon weapon kada smo vec kod toga.
oOSaethwyr wrote:...nurgle daemon prince...iz demonskog codexa..ne onog cudnog marinackogGiga wrote:Eeeee, nurgle daemon prince nazalost ne moze da koristi nurgle daemon weapon, ili bilo koji daemon weapon kada smo vec kod toga.
Null Zone magija koju bacaju spejs marine librariani je prilicno pogubna za demone, c'tane, necronske wraithove i uopste bilo sta sto ima samo inv save. (posto null zone cini da moras da prerolas svaki uspesni invulnerable save)ZergLord wrote:Koje armije osim Daemonhuntera imaju bilo kakav equipment koji posebno deluje na demone?